Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Charlie Hebdo



Προκλητικό εξώφυλλο του Charlie Hebdo: "Ο Θεός υπάρχει. Έπνιξε όλους τους νεοναζί του Τέξας"

Πάνω από τριάντα νεκροί, 33 συγκεκριμένα, δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι από τα σπίτια τους Τεξανοί, και τεράστιες υλικές ζημιές που θα χρειαστεί χρόνια και δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκατασταθούν...



Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Το προκλητικό εξώφυλλο του Charlie Hebdo

Σειρά αντιδράσεων προκαλεί ήδη το πρωτοσέλιδο της εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας «Charlie Hebdo», που είναι αφιερωμένο στην πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στη Las Ramblas της Βαρκελώνης, με 15 νεκρούς και περισσότερους από 100 τραυματίες.



Το Charlie Hebdo κυκλοφόρησε με εξώφυλλο την Τερέζα Μέι αποκεφαλισμένη!

Στη σκιά των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Μάντσεστερ τον Μάιο και στο κέντρο του Λονδίνου το περασμένο Σάββατο, διεξάγονται σήμερα οι βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία με περισσότερους από 49 εκατ. ψηφοφόρους να προσέρχονται στις κάλπες.



Charlie Hebdo: Η Μέρκελ "αποκεφαλίζει" τον Σουλτς (Φωτό)

Η γερμανική έκδοση του περιοδικού Charlie Hebdo φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να «αποκεφαλίζει» τον Μάρτιν Σούλτς.



Charlie Hebdo: Αιχμηρό σκίτσο για τον Τραμπ(φώτο)

 

O Ντόναλντ Τραμπ δεν έμεινε ασχολίαστος από το «Charlie Hebdo».

Με ένα αιχμηρό σκίτσο ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, κοιτάζει τέσσερα κόκκινα κουμπιά:

Το πρώτο γράφει «Εσπρέσο», το άλλο «Ζεστή σοκολάτα», το τρίτο «Καφές χωρίς ζάχαρη» και το τέταρτο «Βόμβα Η».



Το εξώφυλλο του Charlie Hebdo για τα δύο χρόνια από το μακελειό

Για ακόμα μία φορά με «μαύρο» χιούμορ επέλεξε να σηματοδοτήσει το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo τη δεύτερη τραγική επέτειο από το μακελειό στα γραφεία του.

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από την τρομοκρατική επίθεση των τζιχαντιστών που στοίχισε τη ζωή σε δώδεκα άτομα, μεταξύ των οποίων και πολλοί ταλαντούχοι σκιτσογράφοι, στις 7 Ιανουαρίου του 2015.