Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

CEO



Παραιτείται ο CEO της Boeing Ν.Καλχούν μετά τα θέματα ασφαλείας στην κατασκευή των αεροσκαφών

Ο διευθύνων σύμβουλος της Boeing, Ντέιβ Καλχούν, αποχωρεί στο τέλος του μήνα όπως ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση της την Δευτέρα.



Ποιος είναι ο δεύτερος σημαντικότερος Τζεφ της Amazon που ετοιμάζεται να την εγκαταλείψει

Του πιστώνουν την εμπορική γιγάντωση της Amazon, καθώς ολόκληρο το σύστημα logistics του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου ήταν δική του δουλειά.

Για τον Τζεφ Γουίλκ ο λόγος, γενικός διευθυντής στο παγκόσμιο καταναλωτικό τμήμα της Amazon σήμερα, που προγραμματίζει να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα στις αρχές του 2021.



«Κληρώνει» για τον CEO της Εθνικής Τράπεζας

Συνεδριάζει την Τρίτη το Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), με θέμα την εξέταση των υποψηφιοτήτων για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας.

Το θέμα πρέπει να κλείσει άμεσα και να εγκριθεί ο νέος CEO και από τη γενική συνέλευση της τράπεζας, η οποία έχει ορισθεί για την Πέμπτη 26 Ιουλίου.



Σκάνδαλο Facebook: Παραιτήθηκε ο CEO της Cambridge Analytica

Στον απόηχο του μεγάλου σκανδάλου με το Facebook, ο CEO της Cambridge Analytica, Αλεξάντερ Τάιλερ, παραιτήθηκε, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Σύμφωνα με την Cambridge Analytica, ο Τάιλερ δεν θα εγκαταλείψει την εταιρεία αλλά θ αναλάβει τη θέση του υπεύθυνου δεδομένων.

Το χρονικό του σκανδάλου



Παραιτείται ο CEO της Tesla από τα συμβουλευτικά όργανα του Λευκού Οίκου

Την παραίτησή του από τα συμβουλευτικά όργανα του Λευκού Οίκου ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, στον απόηχο της ανακοίνωσης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για απόσυρση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για του Παρισιού για το κλίμα.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μασκ επεσήμανε ότι η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική.



Παραιτήθηκε ο CEO της VW, έρευνα της γερμανικής Δικαιοσύνης

Ο επικεφαλής της μονάδας της Volkswagen Μάρτιν Βίντελκορν παραιτήθηκε την Τρίτη εν μέσω του σκανδάλου για τη χειραγώγηση των εκπομπών ρύπων σε οχήματα ντίζελ της εταιρείας.