Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

British Airways



Η British Airways διακόπτει τις πτήσεις προς Κάιρο για λόγους ασφαλείας

Την αναστολή των πτήσεων από και προς το Κάιρο για επτά ημέρες ανακοίνωσε το Σάββατο η British Airways επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.



Αεροπλάνο ξεκίνησε για Ντίσελντορφ και προσγειώθηκε… κατά λάθος στο Εδιμβούργο!

Το αεροπλάνο δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς όπως ανέφερε η εταιρεία ο πιλότος δεν έχασε τον προσανατολισμό του σε καμία περίπτωση, απλώς στο σχέδιο πτήσης δεν έγραφε Ντίσελντορφ αλλά Εδιμβούργο!



British Airways: Κεραυνός προκάλεσε 40 τρύπες σε αεροσκάφος

Αναγκαστική προσγείωση έκανε ένα  αεροσκάφος που χτυπήθηκε από κεραυνό λίγο μετά την απογείωσή αφού προκάλεσε  40 μικρές τρύπες…

Παρόλα αυτά, το αεροσκάφος της British Airways συνέχισε κανονικά την 9ωρη πτήση του. Στις 22 Ιουλίου η πτήση αναχώρησε από το Χίθροου, με προορισμό την πόλη Τσενάι στην Ινδία. Λίγη ώρα αργότερα, το χτύπησε κεραυνός.



Βρετανία: Ομαλοποιούνται οι πτήσεις της British Airways

Επιστρέφει στην ομαλότητα το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας British Airways στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, μετά από την κατάρρευση του ηλεκτρονικού συστήματος της εταιρείας που δεν επέτρεψε σε 75.000 επιβάτες να μεταβούν στον προορισμό τους το περασμένο τριήμερο.



British Airways: Απευθείας πτήσεις για Σκιάθο από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου

Την έναρξη απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου προς την Σκιάθο, για το καλοκαίρι, ανακοίνωσε η British Airways.

Πρόκειται για την τρίτη γραμμή που ανοίγει από το αεροδρόμιο City για απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα, μαζί με αυτές της Μυκόνου και της Σαντορίνης που υπάρχουν ήδη.



British Airways: Αναστέλλουν τις απεργίες τους τις ημέρες των Χριστουγέννων τα πληρώματα καμπίνας

Την απεργία που προγραμμάτιζαν για την ημέρα των Χριστουγέννων ακύρωσαν τα πληρώματα καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας British Airways, όπως ανακοίνωσε η ένωση εργαζομένων Unite χθες.

Η Unite ανέφερε ότι η απόφαση ελήφθη αφού έλαβε μια αναθεωρημένη πρόταση από την British Airways. Η μισθολογική προσφορά θα τεθεί σε ψηφοφορία από τα μέλη της.