Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

botox



Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πρώτο σας Botox

Το Botox και άλλες νευροτοξίνες, όπως το Xeomin, το Dysport, το Jeuveau και το Daxxify, είναι εξαιρετικά δημοφιλή αυτές τις μέρες, ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει σύγχυση σχετικά με το τι να περιμένετε ύστερα από μια θεραπεία. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν κλείσετε ραντεβού για Botox.



Πώς να δείχνεις νεότερη χωρίς κρέμες, botox ή νυστέρι

Όλοι θέλουμε να δείχνουμε νεότεροι, δεν είναι μυστικό. Πέρα όμως από κρέμες, serum και τις αισθητικές επεμβάσεις, υπάρχουν 5 φυσικοί τρόποι για να παρατείνεις τη νεότητα και να προλάβεις τα σημάδια της γήρανσης.



Η σπιτική μάσκα που λειτουργεί σαν botox

Η έλλειψη ύπνου, η υπερβολική έκθεση σε υπεριώδεις ακτίνες και η έλλειψη αντιοξειδωτικών – όλα οδηγούν σε ρυτίδες...

Ωστόσο, υπάρχει μια φυσική λύση που μπορεί να αποκαταστήσει την νεότητα του δέρματος. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα όπλα κατά της γήρανσης μπορεί να είναι ακριβά και κάποια από αυτά είναι οδυνηρά.



Η εγκυμονούσα Ελεονώρα Μελέτη δεν μπορεί να κάνει botox, ωστόσο βρήκε τη λύση

H Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να περιμένει το πρώτο παιδί από τον αγαπημένο της, Θοδωρή Μαροσούλη, ωστόσο, δεν παραλείπει να περιποιηθεί τον εαυτό της, έχοντας προσαρμόσει την ρουτίνα ομορφιάς της στα δεδομένα της εγκυμοσύνης.



Μάσκα ομορφιάς για φυσικό botox!

Ξεχάστε το κουρασμένο και θαμπό δέρμα, επαναφέρετε την λάμψη και την νεανικότητα στο δέρμα σας με την παρακάτω μάσκα!

Τα αποτελέσματα που έχει στην επιδερμίδα σας μιμούνται τα αποτελέσματα του botox.

 

Υλικά



Ποιο είναι το μυστικό για να αποκτήσετε ένα χολιγουντιανό χαμόγελο;

Οι άνθρωποι που αισθάνονται αμήχανα λόγω μεγάλων, πολύ ορατών ούλων απευθύνονται τώρα στο Botox γιά να αποκτήσουν το ιδανικό χολυγουντιανό χαμόγελο.

Από τη Δρ. Εβελυν Στεφανάκη M.D.

Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος-Δερματοχειρουργός, Ειδικευ. Νος. Α. Συγγρός, Clinical Fellow Royal Free Hospital, London, U.K.