Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

BINTEO



Nτοκουμέντο από τη μάχη της κατάσβεσης στο Ελευθέριος Βενιζέλος(video)

- Εικόνες από τις προσπάθειες των πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Με φακούς προσπαθούσαν οι πυροσβέστες να φτάσουν στο σημείο της φωτιάς - Έσβησε η φωτιά και ξεκινά η έρευνα για να εντοπιστεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά στο πλοίο



Η Αθηναϊς Νέγκα γυμνάζεται μαζί με την 2 μηνών κόρη της! [BINTEO]

Η Αθηναΐς καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έκανε γυμναστική, κάτι το οποίο εξακολουθεί να κάνει και τώρα παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της.

Σήμερα, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο βίντεο που την δείχνουν να κάνει γυμναστική με την μόλις 7 εβδομάδων κόρη της στο μάρσιπο αλλά και στην αγκαλιά της.

Δείτε τα βίντεο!  

 



O Ρώσος πράκτορας και η κόρη του λίγο πριν βρεθούν αναίσθητοι [BINTEO]

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του διπλού πράκτορα, Σεργκέι Σκρίπαλ, και ένα βίντεο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που δίνουν μάχη για τη ζωή τους, μετά από «δηλητηρίαση» από μυστηριώδη ουσία.



To BINTEO από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Το βίντεο από την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας.

 

Στις εικόνες φαίνονται τα μέλη του να φθάνουν στην πύλη του ΥΠΕΘΑ και αιφνιδιάζοντας τους φρουρούς της πύλης να μπαίνουν στο προαύλιο του υπουργείου, πετώντας ταυτόχρονα τρικάκια.



Ρωσία: 2,5 εκατομμύρια προβολές είχε το βίντεο με τις εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίων του ISIS

Το βίντεο του χτυπήματος με βαλλιστικούς πυραύλους «Kalibr» που έκαναν πλοία του ρωσικού Στόλου της Κασπίας θάλασσας στις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, στο διάστημα λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο απαρίθμησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.