Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

BBC



Άδωνις Γεωργιάδης στο BBC: Η άποψη που εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η άποψη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων

Δηλώσεις στο BBC σχετικά με την ένταση που προκάλεσε στις ελληνοβρετανικές σχέσεις η ακύρωση της συνάντησης μεταξύ του Ρίσι Σούνακ και του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.



Ο Ρώσος πρεσβευτής στο Λονδίνο προειδοποιεί για κλιμάκωση αν η Βρετανία συνεχίσει να προμηθεύει με όπλα την Ουκρανία..

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στη Βρετανία προειδοποίησε για κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία καθώς η Βρετανία κι άλλοι δυτικοί σύμμαχοί της δεσμεύονται για περισσότερα όπλα για να βοηθήσουν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.



BBC: Η αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα

Μια πτήση στο χρόνο και ταυτόχρονα στα εξωτικά ελληνικά, χρώματα. Το απόλυτο τιρκουάζ σμίγει με την αρχαιότερη πόλη του κόσμου και μαγεύει το BBC.

Ειδικότερα όλα αυτά θα τα βρει κανείς στη Λακωνία, στο στενό της Ελαφονήσου. όπου το απόλυτο τιρκουάζ σμίγει με την αρχαιότερη πόλη του κόσμου.



Η αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα και μάγεψε το BBC

Το ελληνικό υποβρύχιο «θαύμα» για το οποίο το 2011 προβλήθηκε εκτενές ντοκιμαντέρ από το BBC αναφορικά με τις έρευνες των αρχαιολόγων στην περιοχή, δεν είναι άλλο από το Παυλοπέτρι.



Εικόνες αποκάλυψης στη Χαλκιδική: Η μανία της φύσης απεικονίζεται σε ερασιτεχνικό βίντεο του BBC - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ερασιτεχνικό βίντεο δημοσιεύει το βρετανικό δίκτυο BBC, στο οποίο απεικονίζεται το μέγεθος της θεομηνίας και ο πανικός των ανθρώπων, οι οποίοι έδειχναν να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται, μεγάλη μερίδα κόσμου να έχει βρει καταφύγιο σε μπαρ ξενοδοχείου όπου το νερό εκτοξεύεται πάνω τους με ορμή.



«Προσβάλετε και συγκοφαντείτε τους Έλληνες» – Επιστολή διαμαρτυρίας στο BBC για τα περί «μακεδονικής μειονότητας»

Επιστολή στο BBC προκειμένου να διαμαρτυρηθούν με αφορμή το άρθρο για «μακεδονική μειονότητα» απέστειλαν οι «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» με τη δικηγόρο, Αριάδνη Νούκα.

Στην επιστολή τους κάνουν λόγο για διακίνηση ανυπόστατων ισχυρισμών και για ιστορική παραποίηση από το BBC.