Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

Bayer



«Σφαγή» στην Bayer: Ο «γάμος» με τη Monsanto έφερε «προίκα» μείον 12.000 θέσεις εργασίας

Ο γερμανικός όμιλος Bayer ανακοίνωσε σήμερα ότι μέχρι το 2021 θα καταργήσει 12.000 θέσεις εργασίας από τις συνολικά 118.200 που έχει σε ολόκληρο τον κόσμο, δηλαδή το 10% του προσωπικού της εταιρείας, στον απόηχο της εξαγοράς της αμερικανικής Monsanto.



Εισβολή του Ρουβίκωνα και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Δέκα προσαγωγές

Ομάδα περίπου 15 ατόμων, μέλη του «Ρουβίκωνα», μπήκαν στις 2 το μεσημέρι στο κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.



Προσφορά - μαμούθ από την Bayer για τη Monsanto

Προσφορά για την εξαγορά της αμερικανικής εταιρίας σπόρων Monsanto έναντι 122 δολαρίων ανά μετοχή σε μετρητά, ή 62 δισεκ. δολαρίων συνολικά συμπεριλαμβανομένου του χρέους, ανακοίνωσε ο γερμανικός όμιλος φαρμάκων και χημικών Bayer, προκειμένου να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία αγροχημικών.



Πρόταση εξαγοράς της Monsanto από την Bayer

Ο γερμανικός όμιλος φαρμάκων και χημικών Bayer υπέβαλε προσφορά εξαγοράς στην αμερικανική εταιρία σπόρων Monsanto, με στόχο να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία αγροχημικών.

Η Monsanto αποκάλυψε την προσέγγιση της γερμανικής εταιρίας χθες πριν η Bayerεπιβεβαιώσει την κίνησή της, αν και καμία δεν έχει δημοσιοποιήσει τους όρους της προτεινόμενης συμφωνίας.



Αποκαλύψεις Φωτιά: Έτσι μοίραζε τις μίζες η Bayer σε Έλληνες γιατρούς – Εθισμένοι στη διαφθορά οι Γερμανοί!

Χωρίς μίζα δουλειά δεν γίνεται. Αυτό φαίνεται ότι ήταν το… μότο των γερμανικών εταιρειών για τουλάχιστον δύο δεκαετίες στην Ελλάδα, οι οποίες χρησιμοποίησαν τις «ωφέλιμες», όπως τις χαρακτήριζαν πληρωμές, όχι μόνο στην περίπτωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων αλλά και στα φάρμακα.