Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

αυτοτραυματισμος



56χρονος αυτοτραυματίστηκε για να γλιτώσει από τοκογλύφο στην Κύπρο

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στη Λεμεσό όταν ένας 56χρονος αναγκάστηκε να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι για να γλιτώσει από τη πίεση που του ασκούσε τοκογλύφος.

Στις 2 Νοεμβρίου είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, δέχθηκε επίθεση από άγνωστους οι οποίοι του ζήτησαν λεφτά.



Αυτοτραυματίστηκε και σκηνοθέτησε βιασμό για να μην παντρευτεί!

Σοκαριστική είναι η ανατροπή στις εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση της 25χρονης που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού στο Πεδίον του Άρεως, μετά το τέλος της δουλειά της. 

Όπως παραδέχθηκε η 25χρονη, μετά από τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, το περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο από την ίδια, καθώς ήθελε να αποφύγει το γάμο της. 



Αγρίνιο: Αγοράκι 2,5 ετών αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι. Συνελήφθη η μητέρα

Στη σύλληψη μιας 20χρονης μητέρας προχώρησαν σήμερα στις 5:30 το απόγευμα στο Αγρίνιο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου για έκθεση του ανήλικου γιού της σε κίνδυνο.



Κατερίνη: Αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Με τραύματα στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ένας 69χρονος, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης στον οικισμό Κάτω Αγιάννη Πιερίας. Ο τραυματίας χειρουργήθηκε. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.



Παραλίγο τραγωδία: Κυνηγός στο Λασίθι... αυτοτραυματίστηκε

Παραλίγο τραγωδία σήμερα το πρωί στην περιοχή Βρουχά του Λασιθίου όταν ένας κυνηγός τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση του όπλου του.



Κυνηγός αυτοτραυματίστηκε στο πόδι στον Αποκόρωνα

Κακιά στιγμή για έναν άνδρα που αποφάσισε σήμερα να πάει για κυνήγι στην περιοχή του Δράπανου στον Αποκόρωνα Χανίων.

Ο άνδρας κάτω από συνθήκες οι οποίες αυτή την ώρα παραμένουν άγνωστες, αυτοτραυματίστηκε - προς το παρόν οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοπυροβολισμό - στο πόδι.