Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αυτοπυροβολήθηκε



Ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος - Παλεύει για τη ζωή του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας ηλικιωμένος στο νοσοκομείο Χαλκίδας ο οποίος το πρωί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν καθάριζε το όπλο του.

Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας, που διαμένει στο χωριό Καθενοί Ευβοίας, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και άρχισε να την καθαρίζει.



Ένα νέο παιδί έβαλε τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο...

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, κάτοικοι της Φαλάνης στη Λάρισα που είδαν σε πάρκο στην περιοχή ένα νεαρό άντρα να είναι πεσμένος στο έδαφος γεμάτος αίματα.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το συμβάν έγινε σε πάρκο στη Φαλάνη, στην έξοδο του χωριού στο δρόμο προς τον Αμπελώνα.



Λάρισα: Αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα ενώ η οικογένειά του ήταν στην αυλή

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λάρισα. Ένας άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα την ώρα που στο σπίτι βρισκόταν η σύζυγος αλλά και η κόρη του.



ΗΠΑ: 15χρονος αυτοπυροβολήθηκε παίζοντας «ρώσικη ρουλέτα»

Μία ακόμη τραγωδία σημειώθηκε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του παίζοντας «ρώσικη ρουλέτα» με τους φίλους του.



Αγοράκι, δύο ετών, αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του πατέρα του

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας! Ένα αγοράκι δύο ετών από το Κλίβελαντ των ΗΠΑ αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του ίδιου του πατέρα... Το δυστύχημα συνέβη όταν το μικρό παιδάκι άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, «έγραψε» τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. 



Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι έξω από σπίτι στο Ηράκλειο

Αναστατώθηκε το πρωί η συνοικία της Θερίσου στο Ηράκλειο απο έναν πυροβολισμό έξω απο σπίτι στην οδό Ψυχάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 9:30 το πρωί, ένας άντρας 40-45 ετών, ενώ βρισκόταν έξω απο ένα σπίτι, αυτοπυροβοληθηκε στο κεφάλι.