Πέμπτη 04 Ιουνίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

18 °C

Σήμερα, 4. Ιουνίου 2020

αυτοκινητωνΟ Δήμος Αθηναίων επιστρέφει πινακίδες λόγω 15αυγουστου

Από αύριο, Παρασκευή 10 Αυγούστου, οι κάτοχοι Ι.Χ.  αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες του 15αύγουστου, η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται, μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου. Οδηγός έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ αυτοκινήτων

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα άτομο σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων - συνεργείο στη λεωφόρο Αμφιθέας στη Νέα Σμύρνη λίγο πριν τις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην επιχείρηση έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα από το φρεάτιο, ωστόσο δεν είχε τις αισθήσεις του και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Πώς μπορείτε να αποσύρετε τις πινακίδες των αυτοκινήτων - Αναλυτικές οδηγίες

Εκούσια ακινησία

Για τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, κατατίθενται στην αρμόδια ΔΟΥ φορολογίας:

1. Δήλωση ακινησίας.

2. Τα στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας).Πυρκαγιά σε αντιπροσωπεία αυτοκίνητων στα Χανιά

Σοβαρές υλικές ζημιές στους χώρους αντιπροσωπείας και συντήρησης αυτοκινήτων στην περιοχή της Σούδας προκάλεσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε κλήση στις 418 τα ξημερώματα για την εκδήλωση της φωτιάς ενώ υπήρξαν αναφορές και για εκρήξεις.Τον σκότωσε ενα απο τα λάστιχα αυτοκινήτων που έσκιζε!

Ένας άνδρας που έσκιζε με μαχαίρι τα ελαστικά αυτοκινήτων βρέθηκε μαχαιρωμένος, νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η απάντηση στον γρίφο είναι προφανής: ο δράστης του εγκλήματος ήταν ένα... λάστιχο που έσκασε.