Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

αυλή



Λαμία: Αυτοκίνητο με ανήλικο οδηγό προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε στη γειτονιά της Νέας Σφαίρας στον περιφερειακό του Κάστρου Λαμίας, καθώς αυτοκίνητο βρέθηκε σε αυλή σπιτιού.

Ήταν περίπου 5 τα ξημερώματα της Τρίτης (16/4), όταν οι άνθρωποι που μένουν πλησίον της παιδικής χαράς στο ύψος του υδραγωγείου, πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους από ένα τρομακτικό θόρυβο.

 

Τα λιοντάρια που φρόντιζε τον έφαγαν... κυριολεκτικά για πρωινό!

Το 2016 ο 34χρονος Μικάλ Πράσεκ από τη Τσεχία αγόρασε ένα λιοντάρι και μια λέαινα και τα έβαλε στην πίσω αυλή με σκοπό να αναπαραχθούν και να αποκτήσει λιονταράκια. Τρία χρόνια αργότερα, όχι μόνο το σχέδιό του δεν απέφερε καρπούς, αλλά έπεσε ο ίδιος θήραμα των «κατοικίδιων» του.



Λάρισα: Αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα ενώ η οικογένειά του ήταν στην αυλή

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λάρισα. Ένας άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα την ώρα που στο σπίτι βρισκόταν η σύζυγος αλλά και η κόρη του.



Ξύπνησε και βρήκε έναν τρομακτικό επισκέπτη στην αυλή του

Έναν απρόσμενο επισκέπτη μήκους τεσσάρων μέτρων βρήκε στην αυλή του ένας άντρας που κατοικεί σε ένα απομονωμένο χωριό της Ινδίας.



Λαμία: Τον σκότωσε το τρακτέρ του στην αυλή του σπιτιού του!

 

Το θάνατο βρήκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα ο ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, στην αυλή του σπιτιού του. Συνέβη στην οδό Τανάγρας, στην Άμπλιανη Λαμίας...