Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Αυλαία



Φρανκφούρτη: Αυλαία για την Διεθνή Εκθεση Βιβλίου - Με 20 ελληνες εκδότες

Πάνω από χίλιοι τίτλοι βιβλίων από δεκάδες εκδοτικούς οίκους θα προβληθούν από το Ελληνικό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης.

Τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση βιβλίου σε όλο τον κόσμο, που πραγματοποιείται από σήμερα 16 έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, με κεντρικό σύνθημα «Δημιούργησε την επανάστασή σου» και τιμώμενη χώρα τη Νορβηγία.



Πανελλαδικές: Πέφτει η αυλαία με το μάθημα της Βιολογίας

Με το μάθημα της Βιολογίας ομάδας προσανατολισμού θετικών σπουδών και γενικής παιδείας πέφτει η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΓΕΛ.

Αύριο Τετάρτη, συνεχίζονται οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ με πέντε μαθήματα (Μηχανές Πλοίου ΙΙ, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Τεχνολογία Υλικών και Δενδροκομία).



Πέφτει σήμερα η αυλαία για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων

Πέφτει σήμερα η αυλαία και της τελευταίας παράτασης που δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων, ενώ λογιστές και φοροτεχνικοί ζητούν και νέα παράταση έως τις 31 Μαρτίου 2018 λόγω των «ανατροπών» που επήλθαν με την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).



Ολοκληρώνονται σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ολοκληρώνεται σήμερα η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων στην Αθήνα. Άρχισαν την 1η Νοεμβρίου και, όπως προβλέπει ο νόμος, είχαν διάρκεια 15 ημερών.

Σε κάποιες πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη, η αυλαία των ενδιάμεσων εκπτώσεων έπεσε την περασμένη εβδομάδα.



Αυλαία στις 2 Νοεμβρίου για το 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Με την καθηλωτική ιστορία αγάπης «Η ψυχή και το σώμα» της Ίλντικο Ενιέντι που κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο του φετινού Φεστιβάλ Βερολίνου, ανοίγει αυλαία του 58ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.



Αποχώρησε από το Epsilon με το που έριξε αυλαία η εκπομπή

Αποχώρηση βόμβα από το Epsilon...Μόλις τελείωσε η εκπομπή, αποχώρησε από το κανάλι.

Ο λόγος για την Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία δεν θα είναι πια στο δυναμικό του Epsilon.