Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ



Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Μουσείο Ακρόπολης

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019, στις 9 μ.μ., το Μουσείο Ακρόπολης προσκαλεί τους επισκέπτες του σε μια μουσική βραδιά υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.



Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Πάνω από 100.000 επισκέπτες σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία

Μεγάλη ήταν η απήχηση, σύμφωνα με την προσέλευση του κοινού, στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία σε όλη την επικράτεια κατά την Πανσέληνο του Αυγούστου.



Μεταφορά συναυλίας λόγω καιρικών συνθηκών / Κέντρο Πολιτισμού ΠΚΜ

Μεταφέρεται λόγω άστατων καιρικών συνθηκών η συναυλία, υπό το φως της πανσελήνου στο Επταπύργιο με τους Γεώργιο Εμμανουήλ Λαζαρίδη και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Η εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 21.00. Σας περιμένουμε!



Σε 132 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία με ελεύθερη είσοδο η Αυγουστιάτικη πανσέληνος

Κορυφώνεται σήμερα Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 ο εορτασμός της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, με εκδηλώσεις που διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία ανά την επικράτεια.



Η πανσέληνος του Αυγούστου μετά μουσικής στο Μουσείο της Ακρόπολης

Στον νοσταλγικό κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου θα ταξιδέψει το αθηναϊκό κοινό κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίω, την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 21:00 στο Μουσείο Ακρόπολης. 



Εκδηλώσεις για την αυγουστιάτικη πανσέληνο σε 132 αρχαιολογικούς χώρους

Συνολικά 132 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία θα συμμετέχουν στον θεσμό «Πανσέληνος 2018», παραμένοντας ανοιχτοί για το κοινό το βράδυ της Κυριακής 26 Αυγούστου, ενώ σε 95 από αυτούς θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις.