Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αυγουστιάτικη



Απολαύστε την Πανσέληνο του Αυγούστου: Δείτε τις εκδηλώσεις

Συνολικά 93 εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο, σε 115 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη τη χώρα διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πανσέληνο του Αυγούστου που φέτος είναι την Δευτέρα, 07 Αυγούστου. Επιπλέον, 22 χώροι και μουσεία θα παραμείνουν ανοικτοί για το κοινό, χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων.



Aπολάυστε την μαγική Αυγουστιάτικη πανσέληνο- Πάνω από 90 εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο

Πάνω από 90 εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο, σε 115 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη τη χώρα θα διοργανωθούν για την πανσέληνο του Αυγούστου, που φέτος πέφτει στις 7 του μηνός.   Επιπλέον, 22 χώροι και μουσεία θα παραμείνουν ανοικτοί για το κοινό, χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων.  



Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Ο χρυσός των Μυκηνών, τα κυκλαδικά ειδώλια, τα αριστουργήματα της αρχαίας γλυπτικής, ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων και η περιοδική έκθεση «Οδύσσειες» θα συνθέσουν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (ΕΑΜ) τη Δευτέρα 7 Αυγούστου ένα νυχτερινό πανόραμα και μια σπάνια εμπειρία περιήγησης για όσους παραμένουν στην πόλη.



Αυγουστιάτικη πανσέληνος σε 115 Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Συνολικά 115 αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία θα ανοίξουν στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο, για μια σειρά ιδιαίτερων εκδηλώσεων υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.



Απόψε η εντυπωσιακή αυγουστιάτικη πανσέληνος! Οι εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο, τις οποίες διοργανώνει κάθε χρόνο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα πραγματοποιηθούν σήμερα αλλά και στις 19, 20 και 21 Αυγούστου, σε 116 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.

Περιλαμβάνουν μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικές εκθέσεις, προβολές ταινιών, βραδιές ποίησης κ.ά.



Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 29/08

Η Πανσέληνος χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο επικίνδυνες Πανσελήνους για τα θεμάτων σχέσεων…. και ιδιαίτερα των αισθηματικών θεμάτων… που τελούν υπό εκκρεμότητα. Οι πλανητικές όψεις που θα συντελεστούν…. δεν βοηθούν στην επίλυση των διαφορών …ίσα – ίσα που τις μεγεθύνουν.