Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Αυγή



Κικίλιας για κακοκαιρία «AVGI»: Σε ποιες περιοχές συστήνεται τηλεργασία για τους εργαζόμενους

Μέτρα για την κυκλοφορία στην εθνική οδό αλλά και συστάσεις για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση αποφασίστηκαν στη σύσκεψη για την Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου για την κακοκαιρία Αυγή, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πολιτική Προστασία.  Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας συνέστησε σε όλους προσοχή και αποφυγή των μετακινήσεων σε περιοχές τις οποίες θα πλήξει η κακοκαιρία.



«Έφυγε» η δημοσιογράφος Ξένια Σταυροπούλου

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών η δημοσιογράφος Πολυξένη (Ξένια) Σταυροπούλου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο «με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον αδόκητο θάνατο της συναδέλφου η οποία έφυγε από κοντά μας μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 59 ετών.



Οι 8 διάσημοι που μας απογοήτευσαν με τις δηλώσεις τους

Είναι εξαιρετικά άβολο ν' ακούς έναν άνθρωπο που μέχρι εχθές θαύμαζες, να εκφέρει μια άποψη που όχι μόνο δεν ταυτίζεται με τη δική σου, αλλά αντιβαίνει στην κοινή λογική.



«Αυγή» κατά Κουρουμπλή-Σταθάκη: Ζητούνται ευθύνες για την καταστροφή στο Σαρωνικό

Ακόμα και η «Αυγή» η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης και ειδικότερα των συναρμόδιων υπουργείων για την καταστροφή του Σαρωνικού από την πετρελαιοκηλίδα που ξεκίνησε από τη Σαλαμίνα και έφτασε μέχρι και τη Γλυφάδα.



Ρόδος: Aλλοδαποί καταγγέλλουν επίθεση από ανήλικους υποστηρικτές της ΧΑ

Δικογραφία σε βάρος 5 ανήλικων Ελλήνων, ηλικίας από 14 έως 18 ετών, για ληστεία κατά συναυτουργία και ρατσιστική βία, σχημάτισαν προχθές οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μετά την ολοκλήρωση έρευνας για επίθεση που δέχτηκαν την 29η Ιουλίου 2017 το βράδυ δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές στη Μεσαιωνική Πόλη.



Ο Νίκος Φίλης "ψέλνει" κρατώντας το ευαγγέλιο (Φωτό)

Στo γάμο του γνωστού δημοσιογράφου και πολιτικού συντάκτη της εφημερίδας «Η Αυγή» Νίκου Λιονάκη, που έγινε πρόσφατα στην Κρήτη, παρευρέθη και ο Νίκος Φίλης, προκείμενου να τιμήσει με την παρουσία του το ζευγάρι.