Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ατζούν Ιλίτζαλι



Επίσκεψη του Τούρκου στον ΣΚΑΪ

Συμβαίνει τώρα στο κανάλι του Φαλήρου. Και σίγουρα οι λόγοι της επίσκεψης στην παρούσα χρονική περίοδο δεν είναι τυχαία.

Εκτός από την επίσκεψη του τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας βρίσκεται και ένας ακόμα τούρκος που εδώ και έναν χρόνο δραστηριοποιείται έντονα στη χώρα μας.



Το βέτο του Ατζούν για το «My Style Rocks» του ΣΚΑΙ

Σε διαρκείς συσκέψεις με Τούρκους παραγωγούς της Acun Medya βρίσκονται στελέχη του ΣΚΑΙ για να «σώσουν» το «My Style Rocks» και να... πείσουν τους τηλεθέατές να το δουν.



Παντρεύτηκε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor - Εντυπωσιακές εικόνες από το πάρτι

Στιγμές χλιδής έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στο γάμο ​του Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστού στην Ελλάδα και ως Mr. Survivor και της αγαπημένης του Σεϊμά.

Σ’ ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Σεν Τροπεζ, με υπέρλαμπρες εμφανίσεις και η «σαμπάνια» να ρέει άφθονα, ο Τούρκος παραγωγός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την γυναίκα που ερωτεύτηκε και αφοσιώθηκε όσο καμία.



Ξεφάντωσαν Τανιμανίδης - Μπόμπα στο πάρτι πριν τον γάμο του Ατζούν

 Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί έτοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας  , με την επί χρόνια σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, Σεϊμά Σουμπασί. 



Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι παρουσιάζει το ελληνικό Survivor! (Βίντεο)

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor και αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με ίντριγκες, δολοπλοκίες ή μεγάλες νίκες στα αγωνίσματα.



Ατζούν Ιλίτζαλι: Αυτός είναι ο Τούρκος που "εξασφάλισε" τηλεοπτική άδεια στην Ελλάδα

Την πρόθεση τούρκου επιχειρηματία να αγοράσει τηλεοπτική άδεια πανελλήνιας εμβέλειας στην Ελλάδα, την οποία μάλιστα γνωστοποίησε ο πρόεδρος της "Ενωσης Κεντρωων" Βασίλης Λεβέντης, επιβεβαιώνει η τουρκική πλευρά αλλά και κυβερνητικές πηγές.