Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αττική



Έναρξη λειτουργίας νέων υπηρεσιών της ΑΑΔΕ στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

Με αποφάσεις του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, καθορίζεται η έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Φορολογικών Διαδικασιών και Εξυπηρέτησης (ΚΕΦΟΔΕ) και των Υπηρεσιών Φορολογικής Εξυπηρέτησης Αττικής και Θεσσαλονίκης και η σταδιακή μεταφορά σε αυτές των αρμοδιοτήτων των υφιστάμενων σήμερα ΔΟΥ.



Συνελήφθη 43χρονος στην Αττική για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνέλαβε την Τρίτη έναν 43χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών, κατ’ εξακολούθηση.



ΑΔΜΗΕ: Συνάντηση με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής

Συνάντηση με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε χθες στο Ηράκλειο η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ για την πρόοδο του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής, καθώς και για τα απαιτούμενα έργα ενίσχυσης του συστήματος υψηλής τάσης στο νησί.



Τα πάντα θα παρακολουθούνται από drones στην Αττική

Από την επιτήρηση των δασών για πυρκαγιές με στόχο την έγκαιρη αντιμετώπιση τους, η κυβέρνηση προχωρά στην επιστράτευση των drones και για την διαχείριση της κυκλοφορίας στον νομό από την τροχαία Αττικής. 



Αττική: Συνελήφθη 80χρονος που πουλούσε σε γκαλερί πλαστούς πίνακες

Στη σύλληψη ενός 80χρονου που εμπορευόταν πλαστούς πίνακες στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ακόμη αρχαία και βυζαντινές εικόνες προχώρησαν οι αρχές.

Κατασχέθηκαν 4 πλαστοί πίνακες καθώς και πλήθος εικόνων και αρχαιοτήτων.

Η ΕΛΑΣ για την σύλληψη του 80χρονου που πωλούσε πλαστούς πίνακες



Η κακοκαιρία Avgi χτυπά και την Αττική

Την ονομασία «Avgi» έλαβε η κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που επικαιροποίησε η ΕΜΥ, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.