Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

άτομα



Η «μαύρη» λίστα του Ερντογάν: Ζητά από τους Γερμανούς την έκδοση 136 ατόμων

Η Τουρκία παρέδωσε έναν κατάλογο 136 προσώπων τους οποίους θέλει να εκδώσει τη Γερμανία, καθώς φέρονται να έχουν διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, έγραψε η εφημερίδα Hurriyet επικαλούμενη σημερινές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



Έφεδρος καταδρομέας έσωσε τους γονείς του και άλλα επτά άτομα στο Μάτι

Ένας έφεδρος καταδρομέας με βαθμό ανθυπολοχαγού, αφού γλίτωσε τους ηλικιωμένους γονείς του, έσωσε μικρούς και μεγάλους από βέβαιο θάνατο. Ο λόγος για τον Αντρέα Τριανταφυλλίδη, ιδιωτικό υπάλληλο σήμερα, ο οποίος όταν έπιασε φωτιά στο Μάτι, τα παράτησε όλα και έτρεξε στους δικούς του.



Κατά 30.000 άτομα μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας μεταξύ 2017-2018

Μεταξύ 2017 και 2018 ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά περίπου 30.000 άτομα και συγκεκριμένα από 10.768.000 σε 10.738.000.

Αυτό σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ευρωπαΐκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).
Στο σύνολο της ΕΕ ο πληθυσμός αυξήθηκε κατά περίπου 1 εκατομμύριο, από 511,5 εκατ. σε 512,5 εκατ.



Σύλληψη επτά ατόμων -Διακινούσαν ναρκωτικά στην Αθήνα

Πολυμελή ομάδα Ελλήνων και αλλοδαπών οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά στην Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας, εντόπισαν και εξάρθρωσαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.



Υπόθεση Λαγούδη: Είδα δύο ύποπτα άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, ενώ νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως δημοσιότητας.

 

Τηλεθεατής που επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη μητέρα και είδε δύο ύποπτα πρόσωπα να πετούν κάτι στη λίμνη.



Ινδία: Περισσότεροι από 400 τραυματίες σε... παραδοσιακό πετροπόλεμο μεταξύ συμμοριών

Πάνω από 400 άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός παραδοσιακού φεστιβάλ λιθοβολισμού, κατά τη διάρκεια του οποίου μέλη συμμοριών από δύο αντίπαλα χωριά πετούν πέτρες εναντίον τους, με ένα ποτάμι να τους χωρίζει.

Η... γιορτή στην περιοχή Chindwara έχει την πρωτοτυπία του αυξημένου κινδύνου όχι μόνο για σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά και για θανάτους.