Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αθηνων-λαμιας



Σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο στην Αθηνών-Λαμίας - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.



Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Λαμίας λόγω τροχαίου

Ατελείωτη είναι η ταλαιπωρία την Κυριακή για τους οδηγούς στην Αττική.

Εκτός του Ημιμαραθωνίου, που κρατά κλειστό το κέντρο της Αθήνας, ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί και στην Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα ανόδου, εξαιτίας τροχαίου στο ύψος της Renault.



Θρήνος για τον επιχειρηματία. Σκοτώθηκε από αγριογούρουνο στην Αθηνών – Λαμίας

Ένα αγριογούρουνο το οποίο είχε χτυπήσει και σκοτώσει προπορευόμενο όχημα έγινε παγίδα θανάτου στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας για έναν 49χρονο επιχειρηματία από τα Καμμένα Βούρλα που ταξίδευε για την Αθήνα.



Μποτιλιάρισμα 14 χιλιομέτρων στην Αθηνών-Λαμίας λόγω του χιονιού

Μεγάλο μποτιλιάρισμα 14 χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, από το 117ο χιλιόμετρο λίγο μετά την Υλίκη μέχρι το 131ο χιλιόμετρο στο ύψος της Τραγάνας!



Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής για τα θύματα του δυστυχήματος στην Αθηνών-Λαμίας

Σοκαριστικά ήταν τα ευρήματα από τις σορούς των τεσσάρων θυμάτων του μοιραίου δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Γιώργο Ντιλέρνια.

 



Το «ξέσπασμα» του Νίκου Μαστοράκη για το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας

Για το δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας που κόστισε τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων, αλλά και για όσα έχουν ακολουθήσει του τραγικού γεγονότος, τοποθετήθηκε ο Νίκος Μαστοράκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.