Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

αθηνα παντελιδου



Υπόθεση Παντελίδη: Το νέο τραγούδι και το «όχι» της μητέρας

Με τίτλο «Να' σαι καλά» άλλο ένα από τα πάρα πολλά τραγούδια που άφησε ανολοκλήρωτα ο χαρισματικός ερμηνευτής, θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή πρώτη του Δεκέμβρη.

Το ανακοίνωσε με προσωπική ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook o αδερφός του Τριαντάφυλλος γράφοντας «Πάρτε μια μικρή γεύση!!! Έρχεται Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου!!! Να 'σαι καλά εκεί που είσαι!!! P.q».



Παντελής Παντελίδης: Απέσυρε μήνυση κατά των κοριτσιών η μητέρα του

Στο αρχείο και επίσημα έβαλε ο εισαγγελέας την υπόθεση με το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, αφού όπως αποδείχτηκε, οδηγός του μοιραίου οχήματος ήταν ο τραγουδιστής.

Μετά την απόφαση του εισαγγελέα, απεσύρθη από την οικογένεια του τραγουδιστή, η μήνυση που είχε κατατεθεί κατά των 2 κοριτσιών που επέβαιναν στο όχημα.



Το μήνυμα της Αθηνάς Παντελίδου μετά το πόρισμα του εισαγγελέα

Δημοσιοποιήθηκε σήμερα το πόρισμα του Εισαγγελέα για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη, και όπως αναφέρεται, οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο ίδιος ο τραγουδιστής.

 



Ανείπωτος ο πόνος στα λόγια της μητέρας του Παντελίδη - " Παιδί μου που πας;"

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας του Παντελή Παντελίδη. "Παιδί μου, πού πας;"αναρωτήθηκε η τραγική φιγούρα της, υποβασταζόμενη, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, συνοδεύοντας τη σορό του γιου της.