Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ατάκες



Πριγκιπικός γάμος: Οι πρώην, οι ατάκες, η κενή θέση και τα παράξενα

Αφού τα είπαμε πια όλα για τον γάμο της χρονιάς, όπως έχει χαρακτηριστεί ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, μπορούμε να αναφερθούμε και σε πέντε πράγματα που κάποιοι θα θυμούνται, τώρα πια που η τελετή έγινε κι αρχίζει να φεύγει η χρυσόσκονη που αφήνει πίσω της.



Όλες οι ατάκες που άκουσε ο Τσίπρας κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην Λήμνο

Σε χαλαρό και άμεσο στυλ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας με τους κατοίκους της Λήμνου κατά τη διάρκεια της 40λεπτης βόλτας στο λιμάνι της Μύρινας.



Ωνάσης: Οι 40 πιο διάσημες ατάκες του Χρυσού Έλληνα!

Ο γεννημένος στη Σμύρνη το 1906 Αριστοτέλης Ωνάσης, ο πρόσφυγας που η γιαγιά του ονειρευόταν να δει παπά, έγινε χάρη στο ιδιοφυές επιχειρηματικό του ταλέντο, ένας από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές του κόσμου.



Παππάς: Καλός ο χαβαλές για την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία, αλλά το θέμα είναι σοβαρό

Τις χιλιάδες χιουμοριστικές αναρτήσεις στα social media μετά την ανακοίνωση για τη σύσταση  της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας σχολιάσε μέσω Facebook, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.



Η κόντρα Καμμένου - Βούλτεψη και τα γέλια του Τσίπρα (Βίντεο)

Ο Πάνος Καμμένος τα έβαλε για μια ακόμη φορά με τη Νέα Δημοκρατία και η Σοφία Βούλτεψη βάλθηκε να τον ειρωνεύεται, κάνοντας ακόμα και τον πρωθυπουργό να γελάσει.



Απίθανο σόου Λεβέντη στη Βουλή - Μυθικές ατάκες από τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων (Βίντεο)

Άνω κάτω έκανε τη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης, στην προ ημερησίας συζήτηση για το ασφαλιστικό.

Τα έβαλε με το ΚΚΕ για τη συγκυβέρνηση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ανακάτεψε συνάχι, χρέος, χαλκάδες, λαγούς και πετραχήλια!

Δείτε την ομιλία του προέδρο της Ένωσης Κεντρώων και θα καταλάβετε...

Όλα τα λεφτά!