Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ατάκα



Survivor: Απίθανη ατάκα της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην Εύη Σαλταφερίδου

Η Εύη Σαλταφερίδου βρέθηκε για δεύτερη φορά στο Survivor Πανόραμα και συζήτησε για πολλά με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού για τις χθεσινές αναμετρήσεις των παικτών, όταν έφτασαν στην Μελίνα Μεταξά και την Κατερίνα Δαλάκα, ακούστηκε μια απίθανη ατάκα.



Η φαρμακερή ατάκα της Άννας Βίσσση σε δημοσιογράφο

Η Αννα Βίσση κατά τη διάρκεια του βροχερού Σαββατοκύριακου που προηγήθηκε έδωσε συναυλία στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους και με αφορμή τον κακό καιρό, θυμήθηκε τους στίχους ενός παλιού της τραγουδιού: «Θυμάστε ένα τραγούδι μου που έλεγε ''Κι αν βρέχει, τι τρέχει το πολύ πού να βραχώ…''».



Survivor: Η αινιγματική ατάκα της Κατερίνας Δαλάκα! Σε ποιους αναφέρθηκε;

Μια αινιγματική δήλωση έκανε η Κατερίνα Δαλάκα και φυσικά συζητήθηκε στον αέρα της εκπομπής Survivor Πανόραμα.

«Πιστεύω ότι κάποια άτομα συγκρατούνται από τη δική μας ομάδα και δεν λένε ξεκάθαρα τη γνώμη τους και αν κάτι τους ενοχλεί κάνουν απλά υπομονή. Εγώ δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Όταν έχω κάτι μέσα μου δεν μπορώ να το κρύψω και αν κάτι με ενοχλήσει θα το πω.



MasterChef: Η ατάκα παίκτη που τους άφησε άφωνους!

Οι 22 παίκτες του MasterChef μπήκαν πλέον στο σπίτι που θα τους φιλοξενήσει. Με την άφιξή τους, όμως, άρχισαν τα μπερδέματα και οι καβγάδες και οι... περίεργες απαιτήσεις.

Ο Σελίμ Σελτζούκ αυτός που είπε την ατάκα που άφησε άφωνους τους τηλεθεατές.



Survivor 2: Η ατάκα της Δαλάκα που άφησε υπονοούμενα για τους Μαχητές

Το Survivor ξεκίνησε και ήδη έχουν συμβεί αρκετά.

 

Αυτό φάνηκε και στο χθεσινό αγώνισμα μετά την νίκη της Κατερίνας Δαλάκα, η οποία μείωσε την διαφορά με τους Μαχητές και δέχτηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών της.



Η ατάκα του Τζιτζικώστα στον Μητσοτάκη για την πρωθυπουργία

Θερμό τετ-α-τετ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στο Λιτόχωρο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην πόλη της Πιερίας, στο πλαίσιο της περιοδείας Μητσοτάκη, και συνομίλησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις.