Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

αστυνομικοi



Αίγυπτος: Βομβιστική επίθεση σε αυτοκίνητο που μετέφερε αστυνομικούς- Ένας νεκρός

Βομβιστική επίθεση σε αυτοκίνητο που μετέφερε αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί, σε περιοχή λίγα χιλιόμετρα έξω από το Κάιρο, στην Αίγυπτο.

Από την έκρηξη της βόμβας σκοτώθηκε ένας ένστολος, ενώ άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.



Πανικός στη Λευκωσία - Άνδρας βγήκε γυμνός στους δρόμους και δάγκωσε αστυνομικούς

Έκπληκτοι έμειναν σήμερα οι περαστικοί της οδού Διαγόρου, στο κέντρο της Λευκωσίας, όταν αντίκρισαν έναν άνδρα να κυκλοφορεί γυμνός.



Τζιχαντιστής ο δράστης που πυροβόλησε δύο αστυνομικούς στην Κοπεγχάγη

Ο Δανός πολίτης, με καταγωγή από τη Βοσνία, που πυροβόλησε δύο αστυνομικούς στην Κοπεγχάγη, ήταν «στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους», σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο Amaq, το οποίο εκφράζει τις θέσεις των τζιχαντιστών.



Ινδός πολιτικός μεταφέρθηκε στα χέρια από αστυνομικούς για να μη λερωθεί!

Ένας ανώτερος Ινδός πολιτικός έχει τύχει, όχι απλώς χλεύης, αλλά έχει μετατραπεί σε εθνικό περίγελο, μετά από τη φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε, η οποία δείχνει αστυνομικούς που τον μετέφεραν στα χέρια, ώστε να μη λερωθεί η κατάλευκη ενδυμασία, την οποία φόρεσε, για να επιθεωρήσει ένα από τα σημεία των θανατηφόρων πλημμυρών που έχουν πλήξει την Ινδία.



Συμπλοκές στην Κολωνία -Ακροδεξιοί πέταξαν μπουκάλια μπίρας και καπνογόνα στους αστυνομικούς

Συγκρούσεις ξέσπασαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Κολονία μεταξύ ακροδεξιών διαδηλωτών και αστυνομικών, που έκαναν χρήση δακρυγόνων και νερού υπό πίεση για να διαλύσουν μια συγκέντρωση εναντίον των μεταναστών στη Γερμανία.