Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

22 °C

Σήμερα, 21. Ιουλίου 2019

ασθενειςΣυγκινητικές στιγμές: Γιατροί και ασθενείς προσκύνησαν την Αγία Ζώνη της Παναγίας - Σε λίγο η υποδοχή στη Δράμα

Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, παρουσία της κ. Αθανασιάδου Ευανθίας, διευθύντριας του νοσηλευτικού προσωπικού, πολλών ιατρών, νοσηλευτών, νοσηλευομένων ασθενών και συνοδών.Γερμανός νοσηλευτής προκάλεσε ανακοπή καρδιάς σε τουλάχιστον 85 ασθενείς

Οι δικαστές της πόλης Ολντεμποργκ στη Γερμανία κλήθηκαν να αποφανθούν για την ποινή του Νιλς Χέγκελ, νοσοκόμου που προκαλούσε εσκεμμένα ανακοπή καρδιάς σε ασθενείς.

 Εντατικές Μονάδες: Στην αναμονή 45 ασθενείς για κρεβάτι

Τουλάχιστον 45 ασθενείς περιμένουν το τελευταίο 24ωρο να «ελευθερωθεί» ένα κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στην Αττική!ΠΟΕΔΗΝ: Τρέμουν από το κρύο ασθενείς και προσωπικό σε πολλά νοσοκομεία της χώρας

Δραματική είναι η κατάσταση όσον αφορά στη θέρμανση σε πολλά νοσοκομεία και υγειονομικές μονάδες, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, που παραθέτει σειρά προβλημάτων που εντόπισε σε μια πρώτη έρευνα.

 

Πέφτουν σοβάδες στα κεφάλια ασθενών και προσωπικού στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Σε κακή κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται το κτίριο όπου στεγάζεται το Νοσοκομείο του Κιλκίς. Μάλιστα, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου κινδύνευσε η ζωή ασκούμενης βοηθού Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων όταν έπεσαν σοβάδες πάνω της.

 

Ευτυχώς η ασκούμενη τραυματίστηκε ελαφρά.

Η τραυματίας υπεβλήθη σε κλινική εξέταση και ακτινολογικό έλεγχο.