Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

αστέρι



Γ.Νταφόε: Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

Ο Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε 150 ταινίες στη μακροχρόνια καριέρα του τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

«Είναι τιμητικό να βρίσκομαι εδώ και να συμμετέχω σε αυτό» είπε ο ηθοποιός δείχνοντας τη Λεωφόρο του Χόλιγουντ.



Ο Ντάριους Ράκερ απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ: «Το σημαντικότερο γεγονός που μου έχει συμβεί»

Ο Ντάριους Ράκερ, τραγουδιστής των Hootie & The Blowfish, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στη διάρκεια τελετής στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ με αφορμή την απόκτηση του δικού αστεριού. Μάλιστα, χαρακτήρισε την τιμή ως «το σημαντικότερο γεγονός που του έχει συμβεί».



Σκέφτονται να ξηλώσουν το "αστέρι" του Τραμπ από τη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

Το δημοτικό συμβούλιο του Δυτικού Χόλιγουντ  προωθεί  την απομάκρυνση του αστεριού του Ντόναλντ Τραμπ από τη φημισμένη «Λεωφόρο της Δόξας».



Βανδαλίστηκε το αστέρι του Τραμπ στην Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ (φωτο)

Σε συμβολικό επίπεδο περνάνε οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ: με αξίνα, άγνωστος κατέστρεψε το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στο περίφημο Walk of Fame του Χόλιγουντ.

Η πρωτοβουλία του «εξοργισμένου» έρχεται σε συνέχεια πολλών καλλιτεχνημάτων που, μετά τις εκλογές του 2016, σατιρίζουν τον πρώην σταρ reality shows στην τηλεόραση.



Ένα αστέρι γεννιέται και λέγεται Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μόλις στα 19 του χρόνια, έγραψε τη δική του ιστορία. Έγινε ο πρώτος Έλληνας που συμμετείχε στον τελικό ενός Open, μετά τον Νικόλα Καλογερόπουλο το 1973. Μπορεί να έχασε με 2-0 σετ από τον Ραφαέλ Ναδάλ αλλά η ήττα δεν μειώνει ούτε κατ’ ελάχιστο την τεράστια επιτυχία του.



Mariah Carey: Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια

Η Αμερικανίδα ντίβα Mariah Carey άφησε το απότυπωμά της μπροστά από τον διάσημο κινηματόγραφο TCL Chinese Theater ανήκοντας πλέον στην ελίτ του Χόλυγουντ, κατά τη διάρκεια τελετής που οργανώθηκε προς τιμήν της ως επιβράβευση της 25ετούς καριέρας της και της συνεισφοράς της στη μουσική βιομηχανία.