Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ασπρα



Τι κάνουν αυτά τα σακουλάκια από διάφορες συσκευασίες - Πως να τα χρησιμοποιήσετε

Τα σακουλάκια με γέλη (τζελ) πυριτίου τα συναντάμε συχνά μέσα σε κουτιά παπουτσιών, ή σε άλλες συσκευασίες και συνήθως καταλήγουν στα σκουπίδια, μόνο και μόνο επειδή πιστεύουμε ότι είναι εντελώς άχρηστα, ή ακόμα πως είναι τοξικά και επικίνδυνα για την υγεία μας.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως δηλητήριο μέσα σε αυτά τα σακουλάκια.



Γιατί ασπρίζουν τα μαλλιά μας;

Είτε εμφανιστούν στα 20 είτε στα 40 ή και στα 60, οι άσπρες τρίχες είναι μια αναπόφευκτη εξέλιξη όσο μεγαλώνουμε.

Ποια είναι όμως η διαδικασία που καθοδηγεί το γκριζάρισμα των μαλλιών όσο περνούν τα χρόνια και γιατί συμβαίνει;



Τραγική αλλαγή Χατζηγιάννη: Δείτε τον με άσπρα μαλλιά...

Το πολύ γκριζαρισμένο μαλλί προκάλεσε έκπληξη στους fans του σε εκδήλωση,,, Ασπρισαν τα μαλλιά του! Η επανεμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε εκδήλωση στον Ιανό, όπου υπέγραψε το CD του, ήταν και μια έκπληξη για τις fans του, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής έσκασε μύτη με πολύ γκριζαρισμένο μαλλί, αποδεικνύοντας ότι ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους! 



Ερευνητές ανακάλυψαν γιατί τα μαλλιά ασπρίζουν και τί προκαλεί τη φαλάκρα

Αμερικανοί ερευνητές ανακάλυψαν τα κύτταρα που δίνουν το έναυσμα για την ανάπτυξη της τριχοφυΐας καθώς και τον μηχανισμό που κάνει τα μαλλιά να γκριζάρουν, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασαν στο επιστημονικό έντυπο Genes and Development.



Συγκλονίζει ο Γιώργος Γεωργίου: Το πρωί που σηκώθηκα, τα μαλλιά μου ήταν άσπρα!

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του βιώνει ο Γιώργος Γεωργίου, καθώς πέθανε ο 35χρονος γιος του. Ο Τάσος Γεωργίου έπασχε από την σπάνια ασθένεια “Αταξία του Φρίντριχ”.



Γιατί μερικά αυγά είναι λευκά και μερικά καφέ;

Ίσως θα έχετε αναρωτηθεί κάποια στιγμή για ποιο λόγο κάποια αυγά είναι καφέ και κάποια άλλα άσπρα και ποια είναι η διαφορά τους.

Αρχικά σε ο,τι αφορά στο χρώμα του αυγού, αυτό καθορίζεται από τα γονίδια.  Τι σημαίνει αυτό και από τι καθορίζεται όμως το χρώμα τους;