Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ



Καμμένος: Η Ελλάδα είναι χώρα σταθερότητας στα Βαλκάνια

Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον αρχηγό Στόλου αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, παρακολούθησε την έναρξη της Διακλαδικής 'Ασκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018» από τη Φρεγάτα «ΨΑΡΑ».
 



Ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου η άσκηση «Παρμενίων 2018»

Ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου η εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2018», η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

 



ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017: Ο Αρχηγός ΓΕΝ στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, βρέθηκε στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη της άσκησης ‘’ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017’’ και παρακολούθησε δραστηριότητες επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Σ



Θα ηχήσουν οι σειρήνες πολέμου

Η άσκηση Παρμενίων 2017 η Εθνική διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων σύμφωνα με πληροφορίες η ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου 2017 στο πεδίο βολής ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ στον Έβρο.

Πρόκειται για άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων.



Τι είναι η άσκηση Παρμενίων;

Η άσκηση Παρμενίων 2017, πρόκειται Εθνική διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία ξεκινά σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου 2017 στο πεδίο βολής ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ στον Έβρο.

Πρόκειται για άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων.