Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ασφαλιστικά μέτρα



Φωτιά στο Μάτι:Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε η Βαρβάρα Φύτρου

Η Βαρβάρα Φύτρου καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος (Υ.Ε.Μ.Π.Σ.), καθώς και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «AEROSERVICES S.A.».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αίτηση της Βαρβάρας Φύτρου, ζητά:

-Να γίνει δεκτή η αίτησή στο σύνολό της.



Ζευγάρι στη Ρόδο έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά των παιδιών του!

Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων θα συζητηθεί την 14η Ιανουαρίου 2019 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων γονέων κατά 3 παιδιών τους.



Απερρίφθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Μένιου Φουρθιώτη κατά του Βαγγέλη Περρή

Απερρίφθη από τον Πρόεδρο υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών το αίτημα για χορήγηση προσωρινής διαταγής του Μένιου Φουρθιώτη και του τηλεοπτικού καναλιού «ΕΨΙΛΟΝ», η οποία συζητήθηκε στις 4-10-2017 και κατά την οποία ζητούσαν να απαγορευτεί στον εντολέα μας Βαγγέλη Περρή δημοσιογράφο και παρουσιαστή της καθημερινής σατυρικής εκπομπής «Ροντέο» και στο τηλεοπτικό κανάλι «ΣΚΑΙ» ο



ΔΟΛ: Παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ στη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα

H Ένωση Συντακτών ενημέρωσε με ανακοίνωσή της, ότι κατά την σημερινή δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα και ορισμού ειδικού εκκαθαριστή στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, άσκησε κύρια παρέμβαση υπέρ των δημοσιογράφων του ομίλου.



Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Lufthansa κατά της απεργίας των πιλότων

Την αίτηση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων της γερμανικής αεροπορικής εταιρεία Lufthansa, που αποσκοπούσε στο να εμποδίσει τους πιλότους της να προχωρήσουν σε νεότερη απεργία, απέρριψε δικαστήριο του Μονάχου.



Ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει η απεργία ζητεί η Lufthansa

Η Lufthansa ζήτησε από εργατικό δικαστήριο του Μονάχου προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα για να αποφύγει περαιτέρω απεργίες από τους πιλότους της, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας.