Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ασελγια



Λάρισα: Ανήλικοι αλλοδαποί σκορπούσαν τον τρόμο

Τον φόβο έσπερναν δύο ανήλικοι αλλοδαποί οι οποίοι προσπάθησαν να ασελγήσουν σε μια γυναίκα και να ληστέψουν παιδιά, ενώ επιχείρησαν να χτυπήσουν και τους αστυνομικούς που τους εντόπισαν.



Πασίγνωστος μουσικός ο 60χρονος που ασελγούσε σε μαθήτριες σε ωδείο της Αττικής

Η είδηση για τον 60χρονο καθηγητή μουσικής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μικρές μαθήτριές του συγκλονίζει.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο 60χρονος, χωρισμένος και πατέρας δυο παιδιών, είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και πασίγνωστος στον χώρο του.



Αδέλφια ασελγούσαν σε ανήλικη στη Θεσσαλονίκη

Δύο αδέλφια καταδικάστηκαν σε πολυετείς ποινές κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Ο πρώτος, 38 ετών, τιμωρήθηκε με ποινή κάθειρξης 20 χρόνων και οδηγείται στη φυλακή, ενώ ο δεύτερος, 35 ετών, με 6ετή κάθειρξη, αλλά σε αντίθεση με τον αδελφό του, αφέθηκε ελεύθερος -υπό όρους- ενόψει του εφετείου.



Συνελήφθησαν πατριός και παππούς που ασέλγουσαν σε ανήλικο κοριτσάκι

Προφυλακίστηκε χθες με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ένας 60χρονος, ενώ επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον 85χρονο πατέρα του, καθώς και οι δύο κατηγορούνται για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη της γυναίκας του πρώτου.



Συναγερμός για τον «δράκο» που ασελγούσε σε γυναίκες και κορίτσια στη μέση του δρόμου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια μετά τη σύλληψη του 38χρονου στο Γαλάτσι ο οποίος είχε επιτεθεί με μεγάλη βιαιότητα σε γυναίκες, αλλά και σε ανήλικα κορίτσια.



Γιατρός καταδικάστηκε για ασελγείς πράξεις σε ασθενή του στην Θεσσαλονίκη

Παθολόγος καταδικάστηκε από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση ενός έτους, με 3ετή αναστολή, διότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος νεαρής ασθενούς, την ώρα της εξέτασής της.