Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Αρτέμης Σώρρας



Την Τετάρτη στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Αρτέμης Σώρρας

Στο "σκαμνί" εννέα άτομα για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, ανάμεσά τους και ο Αρτέμης Σώρρας
Για την Τετάρτη έχει προσδιοριστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η δίκη που αφορά στις κατηγορίες της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση και της διέγερσης. Στο εδώλιο παραπέμπονται εννέα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο Αρτέμης Σώρρας.



Αρτέμης Σώρρας: Έχω τα 600 δισ. Με καταδιώκει η χώρα μου

Κυνηγημένος και διωκόμενος από την ίδια την πατρίδα του δηλώνει ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος χθες το μεσημέρι κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υποστήριξε πως έχει «όλες τις αποδείξεις» για τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ που ισχυρίζεται ότι διαθέτει σε ομόλογα της Τράπεζας της Ανατολής. «Δεν έχουμε κερδίσει ή πάρει ούτε ένα ευρώ από κανέναν», προσέθεσε.



Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Σώρρας

Τον δρόμο προς την φυλακή πήρε  ο Αρτέμης Σώρρας μετά την απολογία του ενώπιον της δικαιοσύνης για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, που αφορούν την δράση της Οργάνωση Ελλήνων Συνέλευσις.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται χαρακτηρίζοντας έωλη την κατηγορία. Μάλιστα, αναμένεται να προσφύγει άμεσα στο αρμόδιο συμβούλιο ζητώντας την αποφυλάκιση του.



Θερμή υποδοχή από τους υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα στα δικαστήρια

Κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα οι υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα τον περίμεναν στα δικαστήρια επιφυλάσσοντας του θερμή υποδοχή.

Κυριολεκτικά έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο της αστυνομίας, στο οποίο επέβαινε ο κρατούμενος επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευση» προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.



Εδώ κρυβόταν ο Αρτέμης Σώρρας (φωτογραφίες)

Σε σπίτι στην περιοχή του Αλίμου κρυβόταν ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης, Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι τον αναζητούσαν εδώ και καιρό.