Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αρματα



25η Μαρτίου: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της επετείου – Άρματα στην Εθνική Οδό

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, με άρματα να κινούνται στην Εθνική Οδό.



Αρμάτα: Με πυροτεχνήματα η αναπαράσταση της ιστορικής ναυμαχίας στις Σπέτσες

Πλήθος επισκεπτών παρακολούθησε την αναπαράσταση της ιστορικής ναυμαχίας των Σπετσών που έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1822.



Η αξιολόγηση της 34ης Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων (φωτογραφίες)

Τον Ιούλιο του 2018, πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αξιολογήσεων της Γενικής Επιθεώρησης του ΓΕΣ, η επιχειρησιακή αξιολόγηση της 34ης Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων (34 ΕΜΑ) και του 786 Τάγματος Μεταφορών (786 ΤΜΕ).



Αυτό είναι το μυστικό όπλο της Εθνοφρουράς: Τα α/α BUK M1-2 βγήκαν από τις κρύπτες και παρέλασαν!

Αποκαλυπτήρια στην χθεσινή παρέλαση στην Κύπρο: Για πρώτη φορά η Εθνική Φρουρά παρουσίασε το μυστικό της όπλο το Α/Α σύστημα Buk M-1 για το οποίο μέχρι πριν μερικές ημέρες υπήρχε πλήρης άρνηση της Εθνοφρουράς για την ύπαρξή του στο εθνικό οπλοστάσιο.



Όλοι οι πολιτικοί έγιναν «βασιλιάδες» του Καρναβαλιού στο Ληξούρι (φωτό)

Με εντυπωσιακή συμμετοχή, χρώματα και κέφι πραγματοποιήθηκε η μεγάλη παρέλαση στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, στην «καρδιά» των Επτανήσων.



Σούπερ όπλο από Ελλάδα-Ρωσία: Κατασκεύασαν από κοινού επαναστατικό υλικό που μετατρέπει άρματα, σε "αόρατα"!

Μια κοινή ομάδα ερευνητών του Εθνικού Πανεπιστημίου της Μόσχας (τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας) και του Πανεπιστημίου της Κρήτης (!) ανέπτυξαν και κατασκεύασαν ένα μοναδικό προηγμένο υλικό που μπορεί να κάνει μη ορατά από το σύνολο των αισθητήρων μάχης (ραντάρ επιτήρησης, κάμερες ενίσχυσης θερμικού φωτός, συστήματα υπερύθρων, θερμικές κάμερες κλπ) όλα τα οχήματα μάχης, αποκαλύπτει το