Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αρκάς



Ο Αρκάς ξαναχτυπά, το σκίτσο του για τη φορολογία

Τη φορολογία έβαλε στο στόχαστρο, αυτή τη φορά ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς.

«Δεν είναι τόσο βαριά η φορολογία όσο λένε! Φέτος, για παράδειγμα, δεν μου πήραν ούτε τα παιδιά μου ούτε τη μάνα μου» γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του σκίτσου και όπως πάντα τα σχόλια και οι αντιδράσεις στο Facebook δίνουν και παίρνουν.

Δείτε την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του.



Αρκάς: Η καινούργια κυβέρνηση κατέστρεψε τη χώρα!

Στο νέο του σκίτσο ο Αρκάς λέει χαρακτηριστικά πως “ για να μην κατηγορηθούμε για μονομερή κριτική, πρέπει να πούμε ότι είναι ολοφάνερο πια πως η καινούργια κυβέρνηση δεν κράτησε τις υποσχέσεις της, αποδείχθηκε ανίκανη σε όλους τους τομείς και κατέστρεψε τη χώρα”.



Εκλογές 2019: Ο Αρκάς ανέβασε το πρώτο σκίτσο μετά την αλλαγή της κυβέρνησης

Λίγο μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της Singular Logicο Αρκάς, ανέβασε το πρώτο του σκίτσο για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Στο νέο του σκίτσο μετά την αλλαγή της κυβέρνησης ένας πολίτης διαβάζει Καβάφη και λέει: «Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις».



Ο Αρκάς πυροβολεί

Ο Αρκάς ξαναχτυπά. Με ένα σκίτσο μιλά για αυτούς που αντιπαθεί. Και εξηγεί και το γιατί.

Ο δημοφιλής σκιτσογράφος πολλές φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν χάνουν ευκαιρία να γράφουν αρνητικά σχόλια στις αναρτήσεις του στο facebook. Οι περισσότεροι επικρίνουν το γεγονός ότι τα σκίτσα του έχουν γίνει πιο «πολιτικά» απ’ ότι στο παρελθόν.



Το μήνυμα του Αρκά για την συμμετοχή στις εκλογές: Μην τεμπελιάζετε!

«Μην τεμπελιάζετε» λέει σήμερα με μετά από μια μεγάλη και φωτεινή «καλημέρα» ο Αρκάς

Από την σειρά με τα σκίτσα των ημερών της εβδομάδας ο γνωστός σκιτσογράφος καλεί τους πολίτες σε συμμετοχή στις σημερινές επαναληπτικές εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.



Αρκάς: Ο Τσίπρας «έπεισε» και τον Ιησού

Συνέχεια στο... «πάρτι» που προκάλεσε η δήλωση του πρωθυπουργού στη Λευκάδα ότι «η δικιά τους ιδεολογία είναι πολύ πιο κοντά σε όσα είπε ο Χριστός» δίνει ο Αρκάς.

Ο σκιτσογράφος δεν ανάρτησε κάποιο σκίτσο, αλλά μια φωτογραφία από τον Ιησού της Ναζαρέτ ο οποίος ομολογεί ότι... πλέον ξέρει τι θα ψηφίσει!