Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

αριστοτελειο



Αριστοτέλειο: Συνεχίζονται τα προβλήματα μετά τη φωτιά

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΑΠΘ, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε τη Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου στο κλιμακοστάσιο του υπόγειου του κτιρίου Βιολογίας, όπου στεγάζεται μεγάλο μέρος των υποδομών του Κέντρου Επικοινωνίας.



Από το Αριστοτέλειο 3 από τους 400 καλύτερους νέους ερευνητές Χημείας στον κόσμο

Την ώρα που στην Στοκχόλμη της Σουηδίας απονέμονταν τα βραβεία Νόμπελ Χημείας, μία άλλη, μικρότερου βεληνεκούς, αλλά σημαντική βράβευση, πραγματοποιούνταν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.



Θεσσαλονίκη: Ξύλο μεταξύ ομάδων φοιτητών στο Αριστοτέλειο- Στο νοσοκομείο μία φοιτήτρια

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο μεταξύ φοιτητών  πριν από λίγη ώρα εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr 60 φοιτητές των ΕΑΑΚ κινήθηκαν εναντίον 20 φοιτητών της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.



Διακίνηση ναρκωτικών γύρω απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι δρουν γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών την Τετάρτη (24/8).



Εικόνα καταστροφής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Κατεστραμμένες πόρτες ακόμα και ασφαλείας, σπασμένες κλειδαριές, καταστροφές σε τουαλέτες και εργαστήρια, συνθήματα σε δεκάδες τοίχους και τζάμια, παραβιάσεις χώρων τελετών και συνελεύσεων, γκράφιτι σε πολλά σημεία και δεκάδες παρατημένες σκηνές στον προαύλιο χώρο είναι η πρώτη γενική εικόνα...



Στέγαστρο από σωσίβια προσφύγων από φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Ένα στέγαστρο από περιβαλλοντικά τοξικά αλλά συναισθηματικά φορτισμένα αντικείμενα, σωσίβια προσφύγων τα οποία και ανακύκλωσαν δημιούργησαν φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.