Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αριστειδης φλωρος



Αριστείδης Φλώρος: Διώξεις για τον ισοβίτη κι άλλους 16 για τα πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας!

Ο Αριστείδης Φλώρος βρέθηκε στο επίκεντρο της μεγάλης εισαγγελικής έρευνας καθώς φαίνεται ότι χρησιμοποίησε πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας για να πετύχει την αποφυλάκισή του.



Νέο έγγραφο ντοκουμέντο: Απελευθέρωσαν τον Φλώρο μόνο με το χαρτί του ΚΕΠΑ

Μόνο με τη βεβαίωση του ΚΕΠΑ αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος». Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκίδας δεν είδε τον πλήρη φάκελο, αλλά μόνο τη βεβαίωση του ΚΕΠΑ. Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Φλώρος υποστηρίζει ότι εξετάστηκε κανονικά.



Υπόθεση Φλώρου: Νέα στοιχεία για την πλαστογραφία που οδήγησε στην αποφυλάκιση

Στοιχεία-σοκ προκύπτουν για την πλαστογράφηση των ιατρικών γνωματεύσεων, με τα οποία αποφυλακίστηκε ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power, Αριστείδης Φλώρος.



Ερώτηση Νικολόπουλου προς Τσίπρα και Κοντονή για την αποφυλάκιση του Ν. Φλώρου

Κατεπείγουσα ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος αναφορικά με την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου.

Στην ερώτηση του ο Νίκος Νικολόπουλος επισημαίνει ότι:



Παρέμβαση Κοντονή για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου

Μάλιστα στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης επισημαίνεται ότι το βούλευμα ζητείται προς έλεγχο καθώς το διατακτικό του δημιουργεί εύλογα ερωτήματα.