Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

αρης σερβεταλης



Άρης Σερβετάλης: Γιατί για να μπω σε ένα καφέ έπρεπε να σκαναριστώ λες και ήμουν ντομάτα..

Συνέντευξη στο ένθετο Νησίδες που κυκλοφορεί μαζί με την Εφημερίδα των Συντακτών παραχώρησε ο Άρης Σερβετάλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Ιωάννα Σωτήρχου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για ακόμη μια φορά σχετικά με την αποχώρησή του από την παράσταση «Ρινόκερος» τον Νοέμβριο του 2021, με αφορμή το εμβόλιο για τον Covid-19.



Ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού”: Διθυραμβικά τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Η τηλεθέαση έφθασε το 17,5%

Συγκίνησε η πολυβραβευμένη ταινία “Ο Άνθρωπος του Θεού” (Man of God) που προβλήθηκε χθες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στον ΑΝΤ1. Η ταινία έλαβε διθυραμβικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το δυναμικό του κοινού έφθασε στο 17,5%.



«Ο άνθρωπος του Θεού»: Αύριο η Α’ τηλεοπτική προβολή της ταινίας για τον Άγ. Νεκτάριο στον ΑΝΤ1

 

Αντίστροφη μέτρηση για την Α’ τηλεοπτική προβολή της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» από τον ΑΝΤ1.

Η ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου θα προβληθεί στις 21.30.



Πρεμιέρα για την ταινία «’Ο Άνθρωπος του Θεού» στον ANT1

 

Την πολυσυζητημένη ταινία ‘Ο Άνθρωπος του Θεού’ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά οι τηλεθεατές του ANT1!



Ο Άρης Σερβετάλης στο Βατοπαίδι

Ο Άρης Σερβετάλης επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής μίλησε στους πατέρες της Μονής για τον ρόλο του ως Άγιος Νεκτάριος στην ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι η συμμετοχή του στην ταινία ήταν μεγάλη ευλογία για τον ίδιο και από εκείνη την στιγμή νιώθει τον Άγιο κοντά του.



Ο «Άνθρωπος του Θεού» Στα Άκρα με τη Βίκυ Φλέσσα

 

Η υπερδεκαετής εκπομπή “ΣΤΑ ΑΚΡΑ” της δημοσιογράφου Βίκυς Φλέσσα εκκινεί την Παρασκευή στις 23.45 στην ΕΡΤ2 με τον “Άνθρωπο του Θεού” της Γελένας Πόποβιτς και καλεσμένο τον πρωταγωνιστή της ταινίας Άρη Σερβετάλη, ο οποίος υποδύεται με λαμπρές κριτικές τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως.