Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος



Οι «Μικροί Μεγάλοι Έλληνες» έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών παρουσία του Αρχιεπισκόπου (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών η Μουσική εκδήλωση: “Μικροί Μεγάλοι Έλληνες”.

 



Ο Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους στην PemptousiaTV για την Ιερά Εικόνα της Παναγίας “Άξιον Εστί”: “Ανανεώνουμε τη σχέση μας με την Παναγία”

Για την έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Άξιον Εστί μίλησε ο Πρωτεπιστάτης Αγίου Όρους Γέρων Χριστοφόρος Ιβηρίτης  σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ιερομόναχο π.



Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αποκλειστικά στην Pemptousia TV για την Ουκρανία και την πανδημία

Ευχές με νόημα τις οποίες χρειαζόμαστε όλοι κατά το φετινό Πάσχα έστειλε αποκλειστικά μέσα από την τηλεόραση της Pemptousia TV ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

 

Τι έδειξε η συνάντηση του Κικίλια στην Αρχιεπισκοπή

 

Λίγο πριν τις 10 και μισή ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Τις δηλώσεις θα μεταδώσει η Κρατική τηλεόραση, φανταζόμαστε, στα Δελτία Ειδήσεών τους.



Με τους Αρχιεπισκόπους Αθηνών και Αλβανίας επικοινώνησε η Σακελλαροπούλου

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα με τους Αρχιεπισκόπους Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο και αντάλλαξαν ευχές για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.