Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

αρχείο



Η Έλλη Λαμπέτη διαβάζει Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αξέχαστη ηθοποιός Έλλη Λαμπέτη διαβάζει αποσπάσματα από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, καθώς και ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας σε σκηνοθεσία του Παντελή Βούλγαρη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ



Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Στο αρχείο η υπόθεση των δυο Στρατιωτικών

Ένα χρόνο μετά την σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, ανακοινώνει ότι η υπόθεση έχει κλείσει και έχει τεθεί στο Αρχείο.



Στο αρχείο η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου

Στο αρχείο τέθηκε η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι υπήρξαν πρόσωπα τα οποία τον συνέδραμαν στην επιθυμία του να φύγει γρηγορότερα από τη ζωή. 



Στο αρχείο η δικογραφία για την επιβολή των capital controls

Στο αρχείο μπήκε η δικογραφία που σχηματίστηκε στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας με αφορμή την επιβολή των capital controls, τον Ιούλιο του 2015.

Από την έρευνα, η οποία διήρκεσε περίπου ένα χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέκυψαν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινης πράξης με αποτέλεσμα την αρχειοθέτηση της υπόθεσης και με τη «βούλα» της Εισαγγελίας Εφετών.



Στο αρχείο οδεύει η μηνυτήρια αναφορά Σπίρτζη για το θέμα της DIGEA

Προς αρχειοθέτηση φαίνεται να οδεύει η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει για το θέμα της DIGEA ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.



Στο αρχείο υπόθεση ξεπλύματος με κατηγορούμενο τον γιο του Ερντογάν

Ιταλοί εισαγγελείς έβαλαν στο αρχείο μια υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος με κατηγορούμενο τον γιο του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοινώθηκε σήμερα από την εισαγγελία.