Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αρχαγγέλος Μιχαήλ



ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Επαναβεβήλωση του ναού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Η Συνοδική Επιτροπή Ναοδομίας, Μνημείων και Χριστιανικής Τέχνης της Εκκλησίας της Κύπρου εξέδωσε ανακοινωθέν, διότι το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, μέσω των Μέσων Μαζικής Δικτύωσης, πληροφορήθηκε την επαναβεβήλωση του ιστορικού ναού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο κατεχόμενο Λευκόνοικο. Ο ναός, τρίκλιτη βασιλική του 12ου αί.



50.000 προσκυνητές στη γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μανταμάδο της Λέσβου - Δείτε ΦΩΤΟ

Κοσμοσυρροή στη γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μανταμάδο της Λέσβου.

Για άλλη μια χρονιά πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει το προσκύνημα του Ταξιάρχη στον Μανταμάδο Λέσβου. 



Ένας πιλότος της SUDAN AIR ευχαριστεί τον Αρχάγγελο Μιχαήλ - Συγκλονιστικό Θαύμα!

Ήταν ένα ανοιξιάτικο πρωινό στή μακρινή χώρα κάτω, στο Σουδάν. Στό αεροδρόμιο της πρωτεύουσας παρατηρείτο μια ασυνήθιστη κίνηση. Εκτός των κανονικών δρομολογίων, ανέμελα νιάτα, μαθητές, με τους εκδρομικούς σάκους των, είχαν γεμίσει τις αίθουσες του αερολιμένα.



Κορυφαίος επιστήμονας ομολογεί: «Με χειρούργησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ»

Πρόκειται για ένα γεγονός στο οποίο αναφέρονται στοιχεία και ονόματα υπαρκτά και μάλιστα σοβαρών και έγκριτων επιστημόνων. Το εν λόγω περιστατικό, συνέβη στον π. Δανιήλ Σάπικα, κάτοικο Αθηνών, Αρχιμανδρίτη και γιατρό.



"Ό Αρχάγγελος Μιχαήλ στεκόταν πλάι μου, χαμογελαστός και ολοζώντανος!"

Στις 22 Απριλίου 1994, εισήχθηκα στο Εύγενίδειο Θεραπευτήριο με 4,5 κιλά εμπύημα δεξιού ήμιθωρακίου, με συμπτώματα απολύτου άπνοιας, αδυναμία βάδισης, 41,5 πυρετό, ενώ υπέστην και διαβητικό σοκ αγνώστου αιτιολογίας.



Το δάκρυ του Αρχάγγελου Μιχαήλ λίγο πριν τη θεομηνία της Ρόδου

Είναι ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, το 2013, όταν οι γυναίκες που ανοίγουν την εκκλησία στο παλιό νεκροταφείο της Ιαλυσού, στη Ρόδο, αντικρίζουν την εικόνα του Αρχαγγέλλου Μιχαήλ να δακρύζει.