Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αργυρός



Βόσσου: Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε στο talent show δεν ήταν καλός, όλοι γελούσαν

Για διάφορα μουσικά ζητήματα μίλησε η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι, απαντώντας σε ερωτήσεις για την τραπ μουσική, τον Light, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τη Δέσποινα Βανδή και τη Eurovision.



The Voice: Oι μεγάλες αλλαγές μετά την αποχώρηση της Ζουγανέλη και την αντικατάσταση από τον Αργυρό!

Το μουσικό σόου που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει όσο κανένα επιστρέφει αλλά με αλλαγές.

Σύμφωνα με  το gossip-tv.gr τονίζει πως η πρεμιέρα του The Voice θα γίνει μέσα στον ΣεπτέμβριοΈτσι, οι κριτές παίρνουν θέση στις καρέκλες τους, αλλά αντί για την Ελεονώρα θα δούμε τον Κωνσταντίνο.



Σε δύσκολη θέση ο Αργυρός όταν τον ρώτησαν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Μιχάλη Πλεμμένο, ωστόσο όταν οι ερωτήσεις έγινα πιο συγκεκριμένες, ο τραγουδιστής ένιωσε λίγο άβολα.



Νίνο: Αποχώρησε από το σχήμα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ολοκληρώθηκαν αιφνιδίως οι εμφανίσεις του Νίνο, δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σχήμα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Fantasia», μόλις μία εβδομάδα μετά την επιστροφή των δύο καλλιτεχνών στην παραλιακή.

 

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πιο ερωτευμένος από ποτέ

Ο πάντα  χαμηλών τόνων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός,  είναι γνωστό ότι  δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική του ζωή. Ωστόσο δηλώνει ερωτευμένος!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People, δήλωσε ότι θέλει να προστατεύει την ιδιωτικότητα του, τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για την κοπέλα που είναι στο πλευρό του.