Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αράχνη



Η πιο επικίνδυνη αράχνη τσίμπησε κορίτσι 5 ετών στη Βρετανία – Δεν μπορούσε να περπατήσει και γέμισε με εξανθήματα

Ένα δάγκωμα από την πιο επικίνδυνη αράχνη της Βρετανίας, όπως αυτή χαρακτηρίστηκε, άφησε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι καλυμμένο κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια με εξανθήματα. Σαν να μην έφτανε αυτό, το παιδί σταμάτησε να μπορεί να περπατάει.



Γιατί δεν πρέπει να σκοτώσετε την επόμενη αράχνη που θα βρείτε στο σπίτι σας

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να σας πείσω», παραδέχεται ο Matt Bertone, καθηγητής εντομολογίας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα, «αφήστε με όμως να δοκιμάσω: μη σκοτώσετε την επόμενη αράχνη που θα βρείτε στο σπίτι σας.



Πέθανε η γηραιότερη αράχνη του κόσμου

Μια εντυπωσιακή αράχνη ανακαλύφθηκε στην δυτική Αυστραλία μπορεί να είναι η μακροβιότερη αράχνη που έχει καταγραφεί στον κόσμο.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η θηλυκή αράχνη Γκάιους Βιλόσους είναι 43 ετών. Αυτή η ηλικία σπάει το προηγούμενο ρεκόρ το οποίο ανήκει σε μια 28χρονη ταραντούλα από το Μεξικό.



Σκότωσε τον 6 μηνών γιο του – Τον πέρασε για αράχνη

Ο Dwayne Lindsey, που δικάζεται στη Μελβούρνη, ήταν μόνος με τον 6 μηνών θετό του γιο Chayse Dearing όταν πέθανε στις 26 Ιουνίου 2016.

Η μητέρα του βρέφους Michelle Dearing είχε βγει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ το μοιραίο πρωί.



Δεν θα πιστέψετε τι έφταιγε για τον πονοκέφαλο μιας γυναίκας

Ο πονοκέφαλος είναι ύπουλος: μπορεί να οφείλεται σε δεκάδες παράγοντες, μπορεί να έλθει και να φύγει ξαφνικά, μπορεί να κρατήσει μέρες και τα αναλγητικά μπορεί να βοηθούν ή μπορεί και όχι.



Τον σκότωσε και τον έβαλε σε καταψύκτη. Ξεκινά η δίκη της γυναίκας αράχνη

Φως στις συνθήκες της δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού το πτώμα του οποίου βρέθηκε, τον Ιανουάριο του 2016, μέσα σε έναν καταψύκτη καλείται να ρίξει, σήμερα, το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας.