Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 -

αποζημειώσεις



Υπόθεση Παντελίδη - Αυτά τα ποσά διεκδικεί η ασφαλιστική από την οικογένεια

Ένας νέος μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στην ασφαλιστική εταιρεία Interamerican και στην οικογένεια Παντελίδη, όπως εκτιμούν νομικές και ασφαλιστικές πηγές θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες, μετά το πόρισμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, σύμφωνα με το οποίο οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο γνωστός τραγουδιστής.



Σπίρτζης για Θάσο: Βάζουμε τέλος στην γραφειοκρατική κοροϊδία

Σε έξι μέρες ολοκληρώθηκε η καταγραφή των ζημιών στη Θάσο μετά τη μεγάλη πυρκαγιά.



Ξυδάκης: «Θα κάνουμε ότι πρέπει για τις γερμανικές αποζημιώσεις»

«Θα πράξουμε ό,τι απαιτείται σε διπλωματικό, πρωτίστως, και αν χρειαστεί και σε νομικό επίπεδο για τις γερμανικές αποζημιώσεις», αναφέρει σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης.



Βρυξέλλες: Έως 125.000 ευρώ οι αποζημιώσεις για τα θύματα της επίθεσης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου, η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να προχωρήσει με γρηγορότερες διαδικασίες την καταβολή αποζημιώσεων στα θύματα και τις οικογένειες όσων επλήγησαν από το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο και το μετρό της πόλης.



Αλμπέρτα: 1,5 εκατ. στρέμματα στάχτη - Στα 6 δισ. οι αποζημιώσεις για τις ασφαλιστικές

Ως τη μεγαλύτερη και πιο κοστοβόρα φυσική καταστροφή στην Ιστορία του Καναδά χαρακτηρίζουν οι Αρχές της Αλμπέρτα την πυρκαγιά που εξακολουθεί να μαίνεται για έβδομη μέρα και μάλιστα να καίει τεράστιες εκτάσεις χωρίς οι πυροσβέστες να μπορούν να τη θέσουν υπό έλεγχο.



Σπίρτζης : Να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες αποζημιώσεων

Προτεραιότητα είναι η καταγραφή από την Περιφέρεια και τους δήμους των ζημιών σε δημόσιες υποδομές και ιδιωτικές περιουσίες, ώστε να κινηθούν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες αποζημιώσεων και αποκατάστασης των ζημιών, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης από τη Σκόπελο, που επλήγη από την πρωτοφανή νεροποντή.