Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αποτροπιασμός



Δολοφονία Ζαφερόπουλου: Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σοκ στον πολιτικό και δικηγορικό κόσμο έχει προκαλέσει η στυγνή δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ήταν και προσωπικός φίλος του δολοφονημένου Μιχάλη Ζαφερόπουλου εξέφρασε τον αποτροπιασμό του.



Κικίλιας: Αποτροπιασμός για την τρομοκρατική επίθεση και λύπη για τα θύματα στο Μάντσεστερ

Τη λύπη του για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ εξέφρασε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι ο Βασίλης Κικίλιας.



Μητσοτάκης σε Αλ Σίσι: Αποτροπιασμός από τις βάρβαρες επιθέσεις

Τον αποτροπιασμό του για τις βάρβαρες επιθέσεις σε εκκλησίες Κοπτών στην Αίγυπτο ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων, εκφράζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε επιστολή του που απέστειλε στον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.



Βίντεο σοκ: Αγριος ξυλοδαρμός 18χρονου με νοητική στέρηση

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που μεταδόθηκαν live από το Facebooκ και προέβαλαν τον αιματηρό ξυλοδαρμό ενός νεαρού από τέσσερα άτομα.

Πρόκειται για τον βασανισμό ενός 18χρονου αγοριού με νοητική στέρηση από τέσσερις συμμαθητές του σε διαμέρισμα του Σικάγο.



Κοτζιάς: Καταδικάζουμε με αποτροπιασμό τα τρομοκρατικά χτυπήματα

Τη συμπαράστασή του στους λαούς της Τουρκίας, της Γερμανίας και της Ελβετίας και στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς από το Κάιρο όπου βρίσκεται σήμερα, προκειμένου να συμμετάσχει στη 4η υπουργική σύνοδο ΕΕ και Αραβικού Συνδέσμου (ΑΣ).



Αποτροπιασμός του Παυλόπουλου για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Ύστερα από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Πρέσβης κ. Γεώργιος Γεννηματάς, διεβίβασε σήμερα το πρωί προς τον εδώ Πρέσβη της Τουρκίας κ. Yaşar Halit Çevik, τον αποτροπιασμό του Έλληνα Προέδρου, για την...