Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 30. Νοεμβρίου 2021

αποθέματαΣήμερα «ξεπερνιέται η Γη»- Τελείωσαν τα αποθέματα του πλανήτη (φωτο)

Η Τετάρτη, 1η Αυγούστου 2018, είναι η ημέρα που «ξεπερνιέται η Γη» αφού τελείωσαν όλα τα φυσικά αποθέματα που ο πλανήτης μπορεί να παράγει σε έναν χρόνο.

Στο εξής, για να συνεχίσουμε να πίνουμε, να τρώμε, να ζεσταινόμαστε και να μετακινούμαστε θα πρέπει να υπερ-εκμεταλλευτούμε τα οικοσυστήματα και να υπονομεύσουμε την δυνατότητά τους να αναγεννηθούν.Στην Τουρκία στέλνει τα αποθέματα χρυσού η Βενεζουέλα

Στην Τουρκία θα στέλνει εφεξής τα αποθέματα χρυσού η κεντρική τράπεζα της Βενεζουέλας, μετά το νέο κύμα κυρώσεων εις βάρος της κυβέρνησης του Καράκας.

Η Βενεζουέλα, για αρκετά χρόνια, αγόραζε χρυσό από μεταλλωρύχους της χώρας και στη συνέχεια, τον έστελνε στην Ελβετία προκειμένου να πιστοποιηθεί ως μέσο αγοράς συναλλαγματικών αποθεμάτων.Αποθέματα σε τρόφιμα και φάρμακα δημιουργεί η βρετανική κυβέρνηση για να είναι έτοιμη για το BrexitHürriyet: Η Τουρκία απέσυρε όλα τα αποθέματα της σε χρυσό από τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, η Άγκυρα έλαβε την απόφαση αυτή εξαιτίας της επιδείνωσης των σχέσεων της με την Ουάσιγκτον, η οποία προκλήθηκε λόγω διαφωνιών σε μια σειρά από περιφερειακά και διμερή ζητήματαFAS: "Αποθέματα τροφίμων και νερού θα κληθούν να έχουν οι Γερμανοί"

Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, η γερμανική κυβέρνηση σκοπεύει να καλέσει τους πολίτες της χώρας να συγκεντρώσουν αποθέματα τροφίμων και νερού για την περίπτωση επίθεσης ή καταστροφής, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.Ρόδος: Κίνδυνος να πουν το νερό νεράκι... - Εξαντλούνται τα αποθέματα με την κατανάλωση στα ύψη!

Στα ύψη βρίσκεται η κατανάλωση νερού στο νησί της Ρόδου λόγω της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται το καλοκαίρι. Όμως ταυτόχρονα τα αποθέματα νερού εξαντλούνται λόγω της ανομβρίας που υπήρξε τον περασμένο χειμώνα η οποία απέτρεψε τον εμπλουτισμό των υδροφόρων οριζόντων του νησιού.