Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

απορριμματοφόρα



Πλημμύρισε σκουπίδια η Θεσσαλονίκη

Πάνω από 500 τόνοι σκουπιδιών έχουν μαζευτεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της χιονόπτωσης και των έντονων καιρικών συνθηκών.

Από σήμερα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του κεντρικού δήμου, που τα τελευταία 24ωρα εργάστηκαν για τον αποχιονισμό, ρίχνουν το βάρος στην αποκομιδή.



XΥΤΑ Φυλής: Ουρές χιλιομέτρων τα απορριμματοφόρα, σταδιακή απομάκρυνση των σκουπιδιών

Με την αποκατάσταση του προβλήματος στον ΧΥΤΑ Φυλής, άρχισε η σταδιακή απομάκρυνση των σκουπιδιών που έχουν κάνει «βουνά» στους δρόμους της Αττικής, ενώ ουρές χιλιομέτρων το ένα πίσω από το άλλο σχηματίζουν τα απορριμματοφόρα στους δρόμους που οδηγούν στον ΧΥΤΑ, με τιους οδηγούς να περιμένουν υπομονετικά  για να αδειάσουν τα σκουπίδια.



Μπουτάρης: Τα απορριμματοφόρα του ιδιώτη θα βγουν στους δρόμους ακόμη και αν λήξει η απεργία

Αμετακίνητος στην απόφαση του να συμμετέχει ιδιώτης στην αποκομιδή των σκουπιδιών στη Θεσσαλονίκη για τρεις μέρες, είναι ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

 



ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ: Δούρου και Καμίνης απέναντι σε χιλιάδες ρακοσυλλέκτες και οικογένειες που περιμένουν το παζάρι για το μεροκάματό τους

Μέρες δημοκρατίας, μέρες Ευρώπης, ένδοξες μέρες για το Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής, καθότι, όπως καταγγέλλεται, το παζάρι των ρακοσυλλεκτών της οδού Αγίου Πολυκάρπου στον Ελαιώνα δέχθηκε χθες εκκαθαριστικό χτύπημα από ΜΑΤ και μπουλντόζες.



Ο Ερντογάν στο παλάτι με ειδικές δυνάμεις στους κήπους και απορριμματοφόρα να κλείνουν τους δρόμους

Η ΜΙΤ της Τουρκίας βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς κατά τον ίδιο υπήρξαν σοβαρά κενά και παραλείψεις.