Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

απόπειρα αυτοκτονίας



Κρήτη: 47χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει – Τραυματίστηκε με μαχαίρι

Την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της Ιεράπετρας, στην Κρήτη, προκάλεσε το απόγευμα της Πέμπτης το τηλεφώνημα μιας γυναίκας, η οποία δήλωσε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της εξέφρασε την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.



37χρονη στη Ρόδο κάρφωσε έναν σουγιά στην κοιλιά της

Μια 37χρονη στη Ρόδο προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, καρφώνοντας έναν σουγιά στην κοιλιά της. Η γυναίκα, ευτυχώς, νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου. Το μεσημέρι της Τρίτης, 16ης Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 14:00, η 37χρονη ενημέρωσε τη μητέρα της τηλεφωνικά ότι αγαπάει τη γιαγιά της και στη συνέχεια διέκοψε την τηλεφωνική επικοινωνία.



Πύργος: Άνδρας ήθελε να αυτοκτονήσει με ποντικοφάρμακο

Άνδρας αιφνιδίασε τους εργαζόμενους καταστήματος με γεωργικά προϊόντα, στον Πύργο, όταν το πρωί της Πέμπτης, τους ζήτησε ποντικοφάρμακο… για να δώσει τέλος στη ζωή του!



Απόπειρα αυτοκτονίας κρατούμενου στις φυλακές Τρικάλων

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει κρατούμενος στις Φυλακές Τρικάλων, λαμβάνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.
Άμεσα έγινε αντιληπτός και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Τρικάλων στο Νοσοκομείο της πόλης, χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη δεν έχουν γίνει γνωστοί μέχρι τώρα.



Κρήτη: Κλειδώθηκε στο δωμάτιο απειλώντας να κόψει τις φλέβες του!

Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει ένας νεαρός άνδρας στο Ηράκλειο, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο, τον πρόλαβε συγγενικό του πρόσωπο.
Ο νεαρός, περίπου 20 ετών, είχε κλειδωθεί στο δωμάτιο του νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, επιχειρώντας να κόψει τις φλέβες του!



Καλαμάτα: Απονομή χάριτος σε μητέρα 4 παιδιών από τον Προκόπη Παυλόπουλο – Τέλος ο εφιάλτης της ανεργίας!

Την περασμένη Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο, απόφαση για απονομή χάριτος σε γυναίκα, που προ ημερών ζητούσε την πρόσληψή της για 8μηνη υπηρεσία, απειλώντας να πέσει σε διαφορετική περίπτωση από τη στέγη του δημαρχείου Καλαμάτας, όντας άνεργη.