Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αποκαταστασης



Επιστρέφει στο σπίτι της μετά από τρία ολόκληρα χρόνια η άτυχη Μυρτώ!

Στο σπίτι της αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες, μετά από τρία και πλέον χρόνια νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα η Μυρτώ, η νεαρή κοπέλα που είχε σοκάρει το πανελλήνιο προ πέντε περίπου ετών, όταν είχε πέσει θύμα ενός Πακιστανού κατά τις διακοπές της στην Πάρο.



Εξιτήριο για την Μυρτώ: Μετά από 40 μήνες νοσηλείας η 22χρονη σήμερα κοπέλα φεύγει από το κέντρο αποκατάστασης

Μετά από 40 μήνες νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας της Λάρισας, η Μυρτώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της και αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να λάβει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της.



Ο γολγοθάς της Ασπασίας και η οργή της μητέρας της

Ακόμη πιο δύσκολες έχουν γίνει οι τελευταίες ώρες για την Ασπασία Μπόγρη, που είχε δεχτεί τα πυρά του πατέρα της στο Αργος τον Αύγουστο του 2013 και έκτοτε βρίσκεται στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα.

Το άτυχο κορίτσι αντιμετώπισε λοίμωξη του αναπνευστικού και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.



Η συριακή κυβέρνηση ενέκρινε σχέδιο αποκατάστασης των ζημιών στο Χαλέπι

Η συριακή κυβέρνηση ενέκρινε ένα σχέδιο εργασιών για να αποκατασταθούν οι υποδομές, η βιομηχανία και η ασφάλεια στο Χαλέπι, όπως μετέδωσαν τα συριακά μέσα.

Το Χαλέπι ήταν χωρισμένο στις ανταρτοκρατούμενες ανατολικές συνοικίες και τις δυτικές που βρίσκονταν υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού σχεδόν από την έναρξη του εμφυλίου το 2011.



Χαρίτσης: «Ξεπάγωσε» το έργο αποκατάστασης της λίμνης Κάρλα

Το «ξεπάγωμα» του έργου αποκατάστασης της λίμνης Κάρλα, το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016, διαφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο επιστροφής 180 εκατ. ευρώ στην ΕΕ, ανακοίνωσε ο Αλέξης Χαρίτσης.



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στην Αμφίπολη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες άμεσης προστασίας και αποκατάστασης του αναγλύφου της περιοχής στον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη, όπως προέκυψε από την αυτοψία που διενεργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 στο ταφικό μνημείο από κλιμάκιο στελεχών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.