Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

αποελ



FIFA: Απαγόρευση μεταγραφών σε 11 κυπριακές ομάδες

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν θα έχει καμία σημασία για 11 κυπριακές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση, αφού η FIFA τις τιμώρησε με απαγόρευση μεταγραφών λόγω οφειλών προς παίκτες και προπονητές.



Τα πανό-μήνυμα των φίλων του ΑΠΟΕΛ προς τους Βρετανούς για Γλυπτά του Παρθενώνα - ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρό μήνυμα προς τη Βρετανία για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα έστειλαν χθες οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

 



Θρίαμβος του ΑΠΟΕΛ, αποκλεισμός για Φιορεντίνα και για Τότεναμ

Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Όταν κληρώθηκε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για βέβαιο αποκλεισμό του, ωστόσο, με το 2-0 επί των Βάσκων στην Λευκωσία κατάφερε να πάρει μεγάλη πρόκριση στους «16» του Europa League, μετά την ήττα του με 2-3 στο «Σαν Μαμές». 



ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός: Για την πρωτιά και την εκδίκηση οι «ερυθρόλευκοι» στη Λευκωσία

Ο πρώτος στόχος που ήταν η πρόκριση επετεύχθη. Ο Πάουλο Μπέντο δήλωσε ότι η δεύτερη θέση δεν είναι αποτυχία, αλλά όπως και να έχει ο Ολυμπιακός σήμερα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ στη Λευκωσία (20:00, CosmoteSport2), πρωτιά που θα κατακτηθεί μόνο με νίκη.



Ολυμπιακός: Έτοιμος για τον ΑΠΟΕΛ και την πρώτη θέση στον όμιλο του Europa League

Πολλά τα χαμόγελα στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα με το εμφατικό 4-0 επί του Λεβαδειακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο, αλλά ήταν καταιγιστικοί στην επανάληψη και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο έβγαλαν την… υποχρέωση. 



Europa League: Ελβετικό δώρο στον Ολυμπιακό, «τεσσάρα» η Γιουνάιτεντ

Η Γιουνγκ Μπόις πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα με ανατροπή επί του ΑΠΟΕΛ, που την κρατά ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, χάρις στο χατ-τρικ του Γκιγιόμ Οαρό απέναντι στην ΑΠΟΕΛ.