Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

απεργιακες κινητοποιήσεις



Ανέστειλαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του «ΠΗΓΑΣΟΣ»

Ανέστειλαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον εκδοτικό όμιλο «ΠΗΓΑΣΟΣ», καθώς η σημερινή τους συνέλευση αποφάσισε την προσφυγή σε τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή των σωματείων και της εργοδοσίας του ομίλου Μπόμπολα.
 


Η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ προανήγγειλε απεργιακές κινητοποιήσεις

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις κατά της πώλησης μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ θα προχωρήσει η ΓΕΝΟΠ δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Αδαμίδης που συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.



Αναστέλλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι αρχαιοφύλακες

Προσωρινή αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεών τους που θα δημιουργούσαν προβλήματα στη λειτουργία μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και οι οποίες θα ξεκινούσαν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ).



Προειδοποιεί για απεργιακές κινητοποιήσεις η ΠΝΟ

«Αδιαπραγμάτευτη θέση των Ελλήνων ναυτικών, είναι διατήρηση της αυτοτέλειας και αυτονομίας του ΝΑΤ», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.



Ακυρώσεις πτήσεων της Olympic Air λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων

Ακυρώσεις πτήσεων θα υπάρξουν αύριο και μεθαύριο, κυρίως στα περιφερειακά αεροδρόμια, λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας και της 24ωρης απεργίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ, αλλά και της ΟΣΥΠΑ.