Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ



Χανιά: Εκκενώθηκε το κέντρο που θα εμφανίζονταν Πλούταρχος και Ασλανίδου μετά από απειλή για βόμβα

Πάνω από 2.000 άτομα απομακρύνθηκαν από το “Ευτυχία Palace” στο Κολυμβάρι Χανίων στη 1 τα ξημερώματα, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού λίγο πριν εμφανιστούν στην σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μελίνα Ασλανίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το τηλεφώνημα έγινε τα μεσάνυχτα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα.



Ρωσία: Εκκενώθηκαν 14 οικοδομικά τετράγωνα στη Μόσχα από απειλές για βόμβες!

Τέσσερα ξενοδοχεία και τρία εμπορικά κέντρα στη Ρωσία, και συγκεκριμένα στη Μόσχα, εκκενώθηκαν μέσα σε κλάσμα του δευτερολέπτου, έπειτα από ανώνυμες απειλές για βόμβες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τουλάχιστον 3.000 άνθρωποι από 14 οικοδομικά τετράγωνα εγκατέλειψαν το σημείο που βρίσκονταν, μέχρι οι Αρχές να ερευνήσουν τις περιοχές και να εξετάσουν τις πληροφορίες.



Απειλή για βόμβα σε ξενοδοχείο στη Βρετανία

Το Brighton Grand Hotel εκκενώθηκε και αποκλείστηκε η περιοχή μετά από εντολή της βρετανικής Μητροπολιτικής Αστυνομία την Κυριακή, μετά από απειλή για βόμβα.

Στη βρετανική πόλη διεξάγεται αυτές τις ημέρες το συνέδριο του Εργατικού Κόμματος, γεγονός που ενδεχομένως να συνδέεται με την απειλή στο ξενοδοχείο.