Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ΑΠΕ



Εμβόλια και αμφισβητήσεις

Είναι απολύτως λογικό ότι για ένα λοιμώδες νόσημα που μετρά λίγο περισσότερους από δώδεκα μήνες ζωής οι νεοαποκτηθείσες γνώσεις, τα νεοαναδυόμενα ερωτήματα και οι συνεχείς αμφισβητήσεις διατυπώνονται καθημερινά, χωρίς να μπορούν να δοθούν εύκολα άμεσες απαντήσεις από τους ειδικούς αν δεν έχουν προηγηθεί επιστημονικές μελέτες και έρευνες αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Δρ.



"Να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας θέματα χωρίς εκπτώσεις"

Σαφή μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, να σεβαστούν το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τις Συνθήκες, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την αντιφώνηση του στο επίσημο γεύμα, που παρέθεσε προς τιμήν του ο δήμαρχος της Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου.



Χαμός με το «ρεπορτάζ» του ΑΠΕ για τις συντάξεις

Fake news, κυβερνητική προπαγάνδα για να βγει το Μαξίμου από τη δύσκολη θέση στην υπόθεση των συντάξεων με ένα ακόμη «βολικό» δημοσίευμα του κρατικού πρακτορείου ΑΠΕ- ΜΠΕ ή κάτι άλλο που δεν ξέρουμε; Ο,τι κι αν συμβαίνει, αυτό που καταγράφεται από το πρωί, μετά το ρεπορτάζ που δημοσίευσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο μπορεί να χαρακτηριστεί με μία λέξη: «Χαμός».



Διαδηλωτής απείλησε με όπλο φωτορεπόρτερ στη Θεσσαλονική

Φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κατήγγειλε ότι διαδηλωτής που συμμετείχε στο συλλαλητήριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, απείλησε με όπλο συναδέλφους του.



Χάκερς χτύπησαν το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Συγνώμη από τους συνδρομητές τους ζητά το ΑΠΕ, καθώς λόγω τεχνικού προβλήματος δεν παρείχε τις υπηρεσίες του για μικρό χρονικό διάστημα.

Σε ανακοίνωσή του το πρακτόρειο δεν διευκρινίζει αν έπεσε θύμα χακαρίσματος για άλλη μια φορά καθώς αναφέρει ως αιτία απροσδιόριστα το τεχνικό πρόβλημα.



ΗΠΑ: Από ΑΠΕ το 50% της νέας ενεργειακής δυναμικότητας το 2017

Το 2017, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αντιπροσώπευαν σχεδόν το 50% της νέας ενεργειακής δυναμικότητας που προστέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ομοσπονδιακής Ρυθμιστικής Επιτροπής Ενέργειας των ΗΠΑ.